Skalborg Pizza


Hvis du søger et sted, hvor du skal have en god pizza som take away i Aalborg, kan du med fordel kigge efter Skalborg Pizza. Skalborg Pizza i Aalborg er beliggende på adressen Hobrovej 390. 

Hos Skalborg Pizza finder du alverdens retter på menuen, så der er noget, der falder i alles smag. Menuen byder på italienske pizzaer, deep pan pizzaer, salat pizzaer, indbagte pizzaer, durum, pitabrød, sandwiches, specialiteter såsom fiskefilet, ribben sandwich og burger, nuggets, pasta retter, snackkurv, kolde salater og andet tilbehør. Derfor er du sikker på at der er noget, som falder i din smag, når du vælger at købe din mad fra Skalborg Pizza. Hvad end du er til de traditionelle pizzaer, en snasket ribben sandwich eller måske blot en salat, så kan du finde noget her, som falder i din smag.

Hvis du og dine venner søger et sted, hvor I kan få pizza inden byen eller måske efter en bytur, så er Skalborg Pizza det oplagte valg til jer. Her kan I enten vælge at komme og hente maden selv eller få det leveret direkte til døren, da pizzariaet tilbyder levering. Her skal I altså ikke tænke på andet end at tjekke deres menukort ud, bestille det og så kommer maden direkte til døren. Nemt, ikke? Hvis du craver en god pizza og befinder dig i Aalborg, vil vi helt sikkert anbefale dig at tjekke Skalborg Pizza ud.

Ydermere er priserne her også studievenlige, så hvad venter du på? Tjek deres hjemmeside ud og bestil take away fra Skalborg Pizza!


Studenterrabatter6% online rabat ved brug af koden: skalborgpizza


 


Adresse

Hobrovej 390
9200 Aalborg SV


Kontakt info

Telefon: 98 18 23 27


Åbningstider

Mandag - tirsdag: Lukket
Onsdag - søndag: 16.00 - 20.50


Website

www.skalborgpizza.dk