Skagen Fiskerestaurant


Med sin historiske plads i hjertet af Aalborg ligger Skagen Fiskerestaurant på Budolfiplads 32, nær Budolfi Kirke. På Skagen Fiskerestaurant er du sikret en madoplevelse i fiskens verden ud over det sædvanlige. Så elsker du frisk fisk og skaldyr? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for en madoplevelse på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg. 

Skagen Fiskerestaurant har i 50 år ligget på Skagen Havn i de ikoniske fiskepakhuse med udsigt over Skagen lystbådehavn. Nu kan restauranten også byde aalborgensiske gæster velkommen, da de har taget succesen med fra Skagen til Aalborg. På restauranten vil du opleve en helt særlig atmosfære, hvor du får serveret en lille bid af Skagen, midt i Aalborg. 

Restauranten i Aalborg på Budolfi Plads byder på et væld af lækre fiskeretter, hvor alt godt fra havet er at finde på menuen. Restauranten har en stærk holdning til mad og de gode friske råvarer. Fisk er det centrale element i menuen, og vel at mærke er det frisk fisk og skaldyr, der er hevet op ad farvandet omkring Skagen, og således næsten lige uden for restaurantens dør. De nøje udvalgte leverandører sikrer, at du får de bedste råvarer straks efter de er landet i Skagen. Fra toppen af Danmark leveres altså de bedste fisk og skaldyr, så du er sikret toppen af friskhed, når du besøger Skagen Fiskerestaurant i Aalborg. 

A la carte menuen byder på lækre retter som pandestegte rødspættefileter, den klassiske rejemad, pandestegte fiskefrikadeller, fiskesuppe, moules frites, fish & chips og mange andre lækre retter. Som et alternativ til a la carte menuen kan du vælge “alt inklusive” for den nette sum af 825 kr., hvilket helt klart kunne være værd at overveje, så du ikke skal begrænse dig selv på det yderst indbydende og lækre menukort. Hvem ville ikke elske at slå sig løs i alverdens fiskeanretninger? Det er lige så mundvandet begynder at løbe.  

Til den overvældende fiskemenu finder du et stort udvalg af forskellige vine på vinkortet. Der er således mulighed for at vælge en vin, der passer til lige netop den ret, du vælger at bestille. Personalet er venligt og imødekommende og kan helt sikkert være behjælpelige med at finde netop den eller de vine, der passer allerbedst til din menu.  

Skagen Fiskerestaurant i Aalborg danner rammerne for en festlig og folkelig atmosfære, hvor alle er velkomne. Stedet er altså et oplagt sted at besøge med både venner, familie og kollegaer, og uanset i hvilken anledning. Du kan besøge stedet, hvis du blot skal fejre din fødselsdag med din familie, og du kan besøge stedet, hvis du skal have en lidt mere festlig aften ude med dine venner. 

På deres Facebook fremhæves utrolig lækker mad, et skønt personale og en god atmosfære, af de tidligere besøgende. Dette vidner om et sted, der helt klart er værd at lægge et besøg forbi. Så hvis du elsker fisk, god stemning og gode stunder med dem, du holder af, så skal du helt sikkert tage en tur forbi Skagen Fiskerestaurant i Aalborg. Du vil helt sikkert ikke fortryde!  
Adresse

Budolfiplads 32
9000 Aalborg 


Kontakt info

Telefon: 98 90 35 44
E-mail: aswm@skfisk.dk  


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - luk  


Website

Skagen Fiskerestaurant's website