Sine Ginsborg Make-Up School

Sine Ginsborg Make-Up School


Kunne du tænke dig at få en af Danmarks mest proffesionele make-up uddannelser eller dygtiggøre dig inden for hårstyling til make-up artister? Så er kurserne hos Sine Ginsborgs Make Up School en af dem du skal vælge. Sine Ginsborg er i dag en af Danmarks førende hår og make-up artister med mere end 15 års erfaring i den danske og internationale modebranche.

Skolen tilbyder undervisning på højeste niveau, hvor du vil drage nytte af ikke blot Sine Ginsborgs mangeårige erfaring fra modebranchen, men også fra forskellige gæstelærere som f.eks. Søren Hedegaard, der bl.a. er Kronprinsesse Marys personlige hår og make-up artist, og Anne Staunsager, den internationalt respekterede og tredobbeltvinder af ’Årets make-up artist’ ved Dansk Fashion Awards, senest i 2012. På Sine Ginsborg Make-up School er det kun branchens ypperste, der er godt nok, og det giver dig det bedste grundlag og de fineste muligheder for en fremtidig karriere.

Læs mere om de enkelte kurser du kan tilmelde dig ved at klikke på linket til højre. Du har også mulighed for at besøge skolens hjemmeside her

Andre om Sine Ginsborg:
I mine tyve år i modebranchen har jeg haft muligheden for at arbejde med nogle af de aller største inden for hår og make-up genren internationalt. Sjældent føler jeg mig dog mere tryg end hvis jeg får muligheden for at booke Sine Ginsborg på et kommercielt job, et show eller en redaktionel mode serie. For Sine er blandt de bedste kreative forcer jeg har mødt. Hun er først og fremmest dygtig til teknikkerne som få, besidder en vild kreativitet og en sjælden lyst til at skubbe tingene til nye tinder. Og så føler man hendes dybe respekt og engagement for faget lige fra første færd. Sine forstår i sandhed modens væsen som få og giver den internationale branche sit bidrag ved altid at fastholde en scandicool simpel og sofistikeret stil.

Uffe Buchard
Kreativ Direktør / GrenaaBuchard
Chefredaktør / DANSK Magazine

Få den bedste start på din nye karriere:
Kurset afsluttes med en professionel beauty fotoskydning med modeller og fotografer fra landets bedste bureauer, hvilket giver dig et godt indblik i en make-up artists arbejdsdag, samtidig med du får de første billeder til din portfolio.
Afslutningsvis modtager du et diplom som bevis på gennemførelse af uddannelsen.

Inkluderet i kurset er et komplet opstarts make-up kit fra det eksklusive danske mærke ’Tromborg’ til en værdi af 4500kr., og det vil være muligt at købe supplerende produkter med -40% i rabat under dit uddannelsesforløb.

Sine Ginsborg udtaler selv:
Efter mere end 15 år i branchen, udvikler jeg mig til stadighed og føler mig udfordret hver eneste dag. Jeg har lært utrolig meget gennem min karriere, som har indeholdt fantastiske oplevelser, spændende mennesker og masser af sjov, men også drønhårdt arbejde, lange dage og ekstreme arbejdsbetingelser. Mange af de erfaringer, som jeg har gjort mig, og de evner og teknikker jeg har oparbejdet, har jeg i dag lyst til at lære videre, så derfor har det været min drøm at åbne min egen make-up skole, en drøm der nu bliver til virkelighed med ’Sine Ginsborg Make-up School”

Sine Ginsborg Make-up School er placeret i hjertet af København og tæt på gode transport muligheder. De lyse og indbydende lokaler byder dig velkommen og er en ideel ramme omkring dit læring forløb uanset længde.

Bestil din plads på Sine Ginsborg Make-up School allerede nu
Adresse

Dronningens Tværgade 26, 3sal
1302 KBH K


Kontakt info

Mobil: 2814 1405
E-mail: info@sineginsborg.com


Uddannelser

Professionel make-up uddannelse


Website

Sine Ginsborg Make-Up School's websiteSine Ginsborg Make-Up School
Sine Ginsborg Make-Up School
Sine Ginsborg Make-Up School
Sine Ginsborg Make-Up School