Professionel make-up uddannelse

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Erhvervskurser Ingen Sine Ginsborg Make-Up School
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervskurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Sine Ginsborg Make-Up School
Professionel make-up uddannelse

Professionel make-up uddannelse
Den professionelle make-up uddannelse er den bedste start, du kan ønske dig på en karriere som fuldtids make-up artist, men kan også bruges til at genopfriske dine kunnen, hvis du har brug for at puste nyt liv i din karriere.


Kurset dækker alle aspekter af make-up artistens færdigheder og giver dig de nødvendige redskaber fra indblik i tidens trends og key looks, til gennemgang af de grundlæggende make-up teknikker samt gode råd og hemmelige tips om modeverdenen.
Du træner dine make-up evner, designer dine egne make-up looks og lærer, hvordan du nemmest kan markedsføre dig selv i en konkurrencepræget branche, så du ved kursets afslutning vil have de bedste forudsætninger for at starte som make-up artist.


Kurset afsluttes med en professionel beauty fotoskydning med modeller og fotografer fra landets bedste bureauer, hvilket giver dig et godt indblik i en make-up artists arbejdsdag, samtidig med du får de første billeder til din portfolio.

Inkluderet i kurset er et komplet opstarts make-up kit fra det eksklusive danske mærke ’Tromborg’ til en værdi af 4500kr., og det vil være muligt at købe supplerende produkter med -40% i rabat under dit uddannelsesforløb.


Afslutningsvis modtager du et diplom som bevis på gennemførelse af uddannelsen.


Du kan starte din uddannelse på følgende tidspunkter:


07. jan-15. feb 2013
08. apr-17. maj 2013
12. aug-20. sep 2013
14. okt-22. nov 2013


Prisen for deltagelse er kr. 50.000.-


Sine Ginsborg Make-Up School har en profil på Studenterguiden.dk læs meget mere her!