Simpsons Pizza og Grill


Der findes mange lækre pizzeriaer i Aalborg, hvor du kan få leveret god og snasket pizza som take away. Hvis du søger netop dette, så bør du tjekke Simpsons Pizza og Grill i Aalborg ud. Dette pizzaria er beliggende på adressen Vesterbro 84. Hvis du befinder dig i hjertet af Aalborg, så er dette sted helt sikkert oplagt for dig at hente take away.

Hos Simpsons Pizza og Grill har de yderst god service og leverer lige til din dør. Nemmere bliver det ikke! På menuen finder du et stort udvalg, så hvad end du har lyst til en stor og snasket pizza eller måske blot nogle nuggets, så kan du få dette hos Simpsons Pizza og Grill. Hvis du vælger at hente maden direkte i pizzariaet, så får du din mad på blot få minutter, idet deres service er i top og de er hurtige til deres arbejde.

Lyder dette som noget for dig? Så saml vennerne til en god omgang take away, hvor I kan få pizzaer i alle afskygninger til gode priser. Hvad end du trænger til en pizza med ekstra kød, en vegetarisk pizza eller måske ønsker en snasket burger, så får du dette hos Simpsons Pizza og Grill. De står klar til at lave mad til dig og til dine venner.
Adresse

Vesterbro 84
9000 Aalborg


Åbningstider

Mandag - torsdag: 16.00 - 21.00
Fredag: 16.00 - 22.00
Lørdag: 14.00 - 00.00
Søndag: 14.00 - 21.00


Website

http://www.simpsons-pizza.dk/