Seaport - Café & Bowling


Seaport i Aalborg er Nordjyllands største bowlingcenter med tilhørende restaurant. Seaport - Café & Bowling skaber de helt ideelle rammer for en hyggelig aften med dine studiekammerater. Befinder du dig i Aalborg, og har du lyst til at prøve kræfter med bowling, så er Seaport stedet, du skal besøge. Helt konkret finder du det moderne underholdningscenter på Strandvejen 7 i hjertet af Aalborg.

Seaport er et eftertragtet sted, og har været meget populært lige siden det åbnede tilbage i 2006. Seaport - Café & Bowling er altså uden tvivl et moderne underholdningscenter, der giver sine gæster en masse muligheder. Her finder du over 14 bowlingbaner, seks poolborde, to airhockeyborde og flere morskabsautomater, som alle er med til at gøre din aften festlig og sjov. Det kan være et oplagt sted at tage hen med din studiegruppe, når I har brug for at fejre en milepæl eller generelt nyde hinandens selskab uden at tænke på eksamen, læsning og deadlines. Selvom du ikke er en haj til at bowle, kan det være en rigtig god måde at skabe nogle hyggelige minder på. 

For at fuldende jeres aften hos Seaport, kan I nyde den lækre buffet, som steder tilbyder. De uddannede kokke står klar til at kreere forskellige retter til den lækre buffet, så der er noget for enhver smag. For at se den aktuelle menu, kan du kigge på Seaports egen hjemmeside.

Mangler du et sjovt sted i Aalborg, hvor dig og dine venner kan nyde hinandens selskab? Så kan det være, I skal en tur forbi Seaport. Her er der plads til alle i alle aldre, hvorfor du også kan invitere din familie til Seaport. I det moderne underholdningscenter kan I hygge jer med en god omgang bowling efterfulgt af en lækker buffet. Når det kommer til priser hos Seaport, vil vi vurdere dem som rimelige. Særligt hvis vi ser på, hvad du får for dine penge.
Adresse

Strandvejen 7
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 68 66
E-mail: info@seaport.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - *
Lørdag - søndag: 11.00 - *

* Lukketid varierer efter travlhed.


Website

Seaport - Café & Bowling's websiteSeaport - Café & Bowling
Seaport - Café & Bowling