Sason


Aalborg byder på mange lækre take away steder, så du kan tage mad med, som du kan nyde derhjemme eller på farten. En af disse lækre muligheder for take away er Sason. Sason er et pizzeria som laver blandt andet pizza, kebab og durum. Sason i Aalborg finder du beliggende på Reberbanegade 3 i hjertet af Aalborg.

Sason åbnede op for dørene på adressen i Reberbanegade for første gang i 2003. Her har de stor erfaring med at lave det ægte tynde italienske pizzaer og det berømte Tyrkiske roterede special marinerede kebab oksekød i spyd. Dette bliver grillet med gas flammer og serveres i hjemmelavede friskbagte pitabrød, durum fladbrød eller indbagt sandwich brød til deres gæster, som de har stor success med. Dette er helt klart noget der er værd at smage, hvis du aldrig har besøgt Sason før, og ønsker at få en god spiseoplevelse.

Siden åbningen i 2003 har Sason udviklet sig en stor kundekreds, hvor de får mange positive henvendelser fra deres kunder. Derfor kalder de sig selv for byens bedste pizzaria og kebab sted.

Inde i restauranten bliver deres kunder tilbudt god mad samtidig med de får en hurtig og høflig betjening. Derfor har man som kunde helt sikkert lyst til at komme igen, da de både er hurtigere om at servere maden samt servicen er i top. Derudover vægter de hygiejne og fødevarer af høj kvalitet højt.

Kokkene hos Sason har mere end 20 års erfaring og de står altid klar til at lave god mad til dig. Hvis du derfor har lyst til en købe en god pizza eller durum i Aalborg, så er Sason helt sikkert stedet til dette.Adresse

Reberbansgade 3
Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 48 88 


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 22.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 22.00


Website

https://www.sason.dk/