Salt & Peber


Restauranten er beliggende på Ved Stranden 7 i Aalborg, og her er deres helt store mission at servere lækker og eksperimenterende mad, men også de helt klassiske danske aftensmadsretter, som alle er tilberedt af kun de bedste råvarer. De har deres hovedfokus på catering, så hvis du står og mangler mad til en kommende fest eller anden begivenhed, er dette en oplagt mulighed.

Stemningen i restauranten er hyggelig, romantisk og helt afslappet, så her kan du altså snildt komme og nyde en god dansk ret, mens du slapper af efter en lang og hektisk dag på arbejdet. Hos Salt & Peber ved de nemlig godt, at kvaliteten af det, man spiser, er helt igennem afgørende for en god middag. De er ekstremt service-minded, og går altså op i, at deres kunder skal have intet mindre end den bedste oplevelse, lige fra de træder ind ad døren, til de gør ud igen. Altså anstrenger de sig ved hvert eneste led, uanset om der er tale om bestilling, levering eller afhentning af mad, hvorfor du kan forvente kun den allerbedste service kombineret med den bedste kvalitet. 

Særligt er de kendte for deres catering, hvor de leverer lækker mad ud af huset i en kvalitet, som du altid kan regne med. De leverer mad til den helt uformelle komsammen med vennerne, hvis I synes, at den normale hverdagsmad skal byttes ud til fordel for en tre-retters menu, som er tilberedt med både en kæmpe portion kærlighed og tålmodighed. Det kan også være, du har en hektisk uge foran dig, og derfor gerne vil slippe for at skulle stå for aftensmad til familien et par af dagene, og endelig kan det være, du står overfor at skulle afholde en større begivenhed såsom konfirmation, studenterfest, bryllup eller måske noget helt fjerde. Deres kokke er vant til at holde hovedet koldt i travlheden, men fordi de går så meget op i kvalitet, tager de sig også den tid, som det tager at forberede en god middag, hvorfor de kun tager de ordrer ind, som de har tid til.

Der findes kun sjældent alternativer til friske råvarer, hvorfor dette er noget, man kan regne med, når man bestiller sin mad hos dem. De har et skarpt øje på hygiejnen, og behandler alle råvarer skånsomt. Derudover går de også op i økologi, og køber økologisk, når det kan forsvares i forhold til pris og kvalitet.

Står du dermed og mangler inspiration til mad ud af huset til din næste begivenhed eller blot din aftensmad, er Salt & Peber et rigtigt godt bud. Her finder du en masse alsidig, lækker og spændende nye retter hver evig eneste dag.  
Adresse

Ved Stranden 7
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 70 10 14 16
Email: info@saltogpeber.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 13.00


Website

https://www.saltogpeber.dk