SMAEK


Elsker du rene råvarer, en tilbagelænet stemning og et simpelt madkoncept, der er til at forstå? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for at tage en tur forbi restaurant SMAEK i Aalborg. Restauranten finder du nærmere beliggende på adressen Ved Stranden 4.

SMAEK er det nye spise- og vandhul i hjertet af Aalborg, og når du kigger på navnene bag Aalborgs nye attraktive spisested, så behøver du med sikkerhed ikke at frygte for kvaliteten af maden. I front står nemlig Mikkel Jensen, som har en fortid på det velkendte Ruths Hotel i Skagen, Restaurant Mest og Restaurant Rusk. Som sparringspartnere og medejere finder du Mads Hyllested fra Applaus og Bistro Dejavu samt Kim Jeppesen og Anne Menendez fra Nam og Restaurant Menendez. Bag restaurant SMAEK finder du altså folk, som har en utrolig bred erfaring, og som alle laver mad af yderst høj kvalitet. Det er altså et wow-team, der står bag restauranten, og som skal servere mad til de mange aalborgensiske gæster, der helt sikkert vil blive tilhængere af restauranten. 

For ejerne af restaurant SMAEK handler ægte madoplevelser om det ukomplicerede måltid. De går ind for rene råvarer, en tilbagelænet stemning og et simpelt madkoncept. De har den holdning, at umanerligt velsmagende retter ikke behøver at koste en halv jetjager. Deres filosofi er smæk for skillingen - og sansetilfredsstillelse uden så mange dikkedarer. SMAEK er en oase, hvor du kan nyde nuet, og hvor gode, bæredygtige råvarer forenes med en kreativ kokkekunst, der skaber prisvenlige måltider med power, som alle kan være med på. Når du besøger restaurant SMAEK, får du altså serveret absolut velsmagende mad i hyggelige omgivelser og til gode priser. Der serveres nemlig ud fra en uformel og jordbunden filosofi uden højrøvede anekdoter og dogmefyldte fortællinger. For ejerne bag restaurant SMAEK handler det nemlig om god mad, godt selskab og en ægte atmosfære, lige nu og her.

SMAEK er altså både for rig og fattig, unghanen og guldbryllupsparret, storspiseren og smånipseren, ham der skal køre og hende, der skal på cocktailvognen. SMAEK er oplagt at besøge i enhver anledning, både til hverdag og til fest. Det eneste du skal gøre, er blot at læne dig tilbage og nyde timerne sammen med din bedre halvdel, tøserne, gutterne eller din familie. Du kan besøge restauranten både morgen, middag og aften, og den har åbent alle ugens syv dage. I weekenderne bliver der cocktail-lounge med DJ og velblandede prisvenlige cocktails efter midnat.

Tager du et kig på menukortet, vil du opdage muligheden for at vælge mellem 1, 2 eller 3 retter for hhv. 125, 200 og 245 kroner. Menukortet består af en masse forskellige spændende retter, der helt sikkert vil få dit mundvand til at løbe. Til forret kan du f.eks. vælge mellem koldrøget laks med urtecreme, serrano skinke med syltet mozzarella eller rørt oksetartar med kartoffelchips. Blandt hovedretterne finder du f.eks. retter som stegt hvid vesterhavsfisk, tarteletter, burger, unghanebryst, oksecuvette og risotto. Er der plads til dessert, kan du bl.a. vælge mellem hjemmelavet koldskål, syltede sommerbær, halvbagt chokolade og ost. Retterne på menukortet dækker altså en masse forskellige smagsnuancer- og varianter, og det kan derfor med sikkerhed siges, at der vil være noget til enhver smag!

Til den overdådigt lækre mad finder du på drikkekortet ligeledes en masse forskellig lækker drikkelse, som du kan slukke tørsten med. Du kan bl.a. vælge mellem diverse vin, herunder både hvidvin, rødvin og rosevin. Er du mere til cocktail, øl, bobler eller sodavand, finder du også her en masse varianter at vælge imellem. Har du lyst til at afslutte dit måltid med en kop kaffe og noget sødt, kan du også gøre dette. Du finder altså noget at drikke til enhver stemning, hvad end det er til en afslappet og rolig aften, eller om det er til en lidt mere vild aften. Enhver anledning er altså en god undskyldning for at besøge restaurant SMAEK i Aalborg.

Alt afhængigt af vejret kan dit måltid nydes indenfor i varmen eller udendørs på den kæmpe terrasse. Restauranten er placeret på en af Aalborgs absolut bedste lokationer, så hvis vejret tillader det, kan det helt klart anbefales at indtage måltidet på den solbeskinnede terrasse, der er helt perfekt til gode frokoster, receptioner eller sommerfester. Uanset hvor i restauranten du vælger at nyde dit måltid, er du garanteret en stemningsfyldt og hyggelig oplevelse.

På deres Facebook får restaurant SMAEK 4,7 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om et sted, der helt klart er værd at besøge. En perfekt lokation, en vidunderlig atmosfære, god service og fantastisk mad til fair priser er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved stedet.  

Tager du et kig på deres Instagram, vil du med garanti også blive inspireret. Du vil føle, at det kun kan gå for langsomt med at få besøgt stedet. På deres Instagram finder du nemlig det ene indbydende lækre madbillede efter det andet. Du kan altså med fordel lade dig friste, men pas på, for du vil helt sikkert ikke kunne styre dit mundvand, når du scroller igennem de mange billeder, og din mave vil begynde at rumle!

Lyder alt dette som noget for dig? Så skal du helt sikkert tage en tur forbi restaurant SMAEK. Du vil få en helt specielt oplevelse i den nordjyske hovedstad; en gastronomisk oplevelse, der ikke er at finde mange andre steder i storbyen. Én ting er sikkert, og det er, at du ikke vil fortryde dit valg, og det vil hverken være første eller sidste gang, at du besøger SMAEK!
Adresse

Ved stranden
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 93 20 95 36
Email: info@restaurantsmaek.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 11.30 - 00.00


Website

https://restaurantsmaek.dk/tw.html