Ristorante SanGiovanni

Ristorante SanGiovanni


San Giovanni er indbegrebet af italiensk atmosfære og aalborgensisk temperament. Duften af nybagt pizza har fyldt restauranten siden 1988 med en enkelt pause på 11 år, hvor der var fokus på helaftensmenuer og det klassiske italienske måltid. Med siden 2011 har der igen været gang i pizzaovnen. Nu er konceptet bare udvidet med et slow food koncept.

Dermed har San Giovanni samlet fire italienske koncepter på samme adresse og kan tilbyde fire forskellige restaurantoplevelser.

Når du ankommer til La Cantina via den separate indgang, åbner der sig en pragtfuld verden for dig. I den høje kælder med søjler og hvælvede buer i loftet, finder du dig til rette ved enten et lille romantisk bord for to eller et lidt større bord til seks. I søjlerne er der placeret levende lys som komplementerer det dæmpede lys der er i lokalet. De fritliggende træbjælker i loftet matcher de rustikke vægge og søjler med de gule mursten og skaber en varme og atmosfære du ikke finder andre steder. Udover selve La Cantina restauranten er der desuden fire separate lokaler, du kan bestille eller booke, hvis I er et mindre selskab eller ønsker at holde en forretningsmiddag.

Elsker du Lady og Vagabonden, eller har du været på et autentisk italiensk pizzaria i Italien, så vil du føle dig hjemme i den del af San Giovanni, der tilbyder pizza og pasta. Hvis det ikke var for de danske facader på den anden side af vejen, så ville du tro du var i Rom på grund af de ternede duge og de grønne vægge, de glatte stengulve og marmorstatuerne.

Alle veje fører lige forbi San Giovanni A Casa og hjem igen, hvis du bestiller Take away. A Casa restauranten er åben alle ugens dage. Der er dog ofte så travlt i restauranten, at det anbefales at bestille maden i god tid. Du kan bestille en time før åbningstid.

San Giovanni er en oplevelse værd, fra hurtig take away til slow food. Fra Italien til Aalborg.

Se her et fantastisk indblik hos San Giovanni og de lækre omgivelser
Adresse

Vesterbro 46
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 11 37 55
E-mail: sangiovanni@sangiovanni.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


Website

Ristorante SanGiovanni's websiteRistorante SanGiovanni
Ristorante SanGiovanni
Ristorante SanGiovanni
Ristorante SanGiovanni