Restaurant Textur


Hvis du søger et sted i Aalborg, hvor du kan få god mad og drikke til gode priser, så er Restaurant Textur helt sikkert noget for dig. Restaurant Textur i Aalborg forsøger samtidig at sænke madspild i Danmark, så hvis du er vild med bæredygtige restauranter, så er Restaurant Textur helt sikkert et sted, der er værd at besøge. Du finder Restaurant Textur beliggende på adressen Vesterbro 65.

Hos Restaurant Textur er deres menukort altid skiftende, og på denne måde har du altid noget nyt at opleve, når du skal ud og spise. Her hos restauranten går konceptet nemlig ud på, at de har 8 retter på menuen af gangen, som så bliver skiftet ud hver tredje uge. På denne måde kan de sørge for, at der er stor fokus på deres forskellige retter og råvarerne, som retterne bliver lavet af. De sørger nemlig for at altid have retter, som er lavet af de rette råvarer som passer til sæsonen for at udnytte råvarerne til deres fulde. Derudover følger de både sæsonen for lokalt grønt, fisk og kød. På denne måde sørger de for at sætte fokus på at madspild reduceres. På menuen finder du også et godt udvalg af tilhørende vin til maden, som helt sikkert er med til at fuldende din spiseoplevelse.

Menukortet kan bedst beskrives som sæsonbetonet og innovativt med fokus på råvareudnyttelse, hvilket er med til at gøre, at kvaliteten og smagen af maden er i top. Hvis dette lyder som noget for dig, så er Restaurant Textur helt sikkert det sted, du skal besøge næste gang, du skal have lækker mad til gode priser i Aalborg.
Adresse

Vesterbro 65
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 27 50 35 08
Email: info@restauranttextur.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 17.00 - 23.30
Fredag - lørdag: 17.00 - 00.00


Website

restauranttextur.dk