Restaurant Struktur


Hos Restaurant Struktur i Aalborg kan du få god mad til enten frokost eller aftensmad alle ugens dage. Her vil du opleve en afslappet atmosfære, hvor alle er velkomne. Så hvad end du skal ud og spise med familien, kæresten eller studiekammeraterne, så er der plads til jer hos Restaurant Struktur, hvor I alle vil blive budt varmt velkommen. Du finder Restaurant Struktur i Aalborg på adressen Vesterå 4 i hjertet af byen. Dog er det ikke kun en restaurant, du finder hos struktur, men også en cocktailbar. Hvis du derfor gerne vil besøge en kombination af restaurant og cocktailbar, så er Struktur helt sikkert dette rette sted for dig.

Hos denne restaurant serverer de deres egne favoritter til både frokost og aften, hvor du enten kan vælge at bestille en enkelt hovedret og et glas vin til denne, eller du kan vælge at få en masse forskellige af deres småretter med en lækker cocktail ved siden af. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil afprøve hos restauranten. Her er højt til loftet og plads til alle, og der findes en masse lækre retter for enhver smag.

Hos Restaurant Struktur finder du et lækkert menukort. Deres menukort byder nemlig både for noget til frokost, aften, snacks, “struktur-retter”, forretter, hovedretter, dessert og ost samt late night dining. Deres store udvalg gør det derfor nemt at finde noget, som falder i din smag. Du kan eventuelt vælge at høre restaurantens egne favoritter fra køkkenet, hvis du gerne vil have en anbefaling. Du kan vælge at bestille nogle af deres mindre retter, hvor du kan vælge at tilkøbte afstemte cocktails til maden, som helt sikkert skaber en hyggelig aften med vennerne, hvor I kan nyde en masse små retter og få nogle lækre cocktails.

Restaurant Struktur i Aalborg glæder sig til at tage imod dig og dine kære, og glæder sig til at forkæle jer med god mad i hyggelige omgivelser.
Adresse

Vesterå 4
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 28 18 21 83
Email: info@restaurantstruktur.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 15.00 & 17.00 - 21.30
Fredag - lørdag: 11.30 - 15.00 & 17.00 - 00.00 


Website

restaurantstruktur.dk