Restaurant Sanya


Aalborg har mange spændende spisesteder, som er værd at tjekke ud, når sulten trænger sig på. Hvad end du skal ud og spise med din familie, din kæreste eller dine studiekammerater, så er det altid rart at finde et nyt sted at spise for at opleve noget nyt. Hvis du er ny til Aalborg, er det også rart at blive introduceret til nye steder. Èt sted som helt sikkert er værd at tjekke ud, når du skal ud og spise i Aalborg er Restaurant Sanya. Restaurant Sanya i Aalborg byder på mange spændende retter i hyggelige omgivelser, så hvis dette er noget du søger i en restaurant, så skal du helt sikkert tjekke Sanya ud. Du finder Restaurant Sanya beliggende på adressen Rendsburggade 18 som er beliggende Aalborg Centrale Havnefront.

 

Hos Restaurant Sanya har de et spændende udvalg af spisemuligheder. Du kan eksempelvis prøve deres sushi menu, hvor de byder på forskellige japanske retter. Derudover er Restaurant Sanya også kendt som et spisested med traditionsrige kinesiske retter. Der er meget variation i deres menu, men fællesnævneren for alle retterne er, at der anvendes friske råvarer. Disse råvarer er med til at sikre en god smag og kvalitet.

 

Er du vild med buffet, er dette også noget, som du kan afprøve hos Restaurant Sanya. Her er det muligt at spise alt hvad du kan, og deres buffet byder på lækre retter. Disse retter er eksempelvis sushi, gamle kinesiske retter, frisk frugt, kaffe og te, og hver kan du spise alt hvad du kan.

 

Det er ikke kun de friske råvarer, som de sørger for hos Restaurant Sanya. Hos restauranten er det nemlig også en æressag for dem at give kunderne den bedste service, god mad og hyggelige omgivelser. Hos Restaurant Sanya er der plads til alle og højt til loftet. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel tjekke restaurantens Facebook eller hjemmeside ud for at blive klogere på menuen, generelle informationer om restauranten og meget mere. Befinder du dig i Aalborg, så kan du med fordel allerede i dag tage et smut forbi restauranten til en god omgang mad.
Adresse

Rendsburggade 18
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 75 68 86 88


Åbningstider

Alle dage: 11.30 - 22.00


Website

https://restaurantsanya.dk/