Restaurant Rusk


Søger du en restaurant i Aalborg, som serverer mad af høj kvalitet, har klassiske franske brasserie retter på menukortet og som har fokus på bæredygtige kvalitetsråvarer? Så er Restaurant Rusk i Aalborg netop stedet for dig! Her serveres både mad til frokost eller aften, så hvad end du søger et sted hvor du kan få en lækker bid mad til frokost eller en formidabel aftensmad, så giver stedet her netop anledning til begge. Deres mad og drikke er helt sikkert værd at oplevelse, og er du til fransk inspireret mad, så kan du med fordel ligge restauranten et smut forbi. Du finder Restaurant Rusk på adressen Brandstrupsgade 11 i Aalborg centrum.

Maden bliver lavet af friske råvarer, så kvaliteten på maden er i top. På menukortet finder du noget for enhver smag, hvad end du er mere til det fransk inspireret mad eller måske mad med nordiske toner. Deres nordjyske mad er lavet af lokale og sæsonaktuelle råvarer, som sikrer, at kvaliteten er henrivende. Inspirationen til maden kommer fra hele verdenen, men de har i særdeleshed en forkærlighed for det franske og nordiske køkken. Disse køkkener bliver fortolker på en nordjysk måde, og på denne måde opstår retterne hos Restaurant Rusk.

På deres frokost menu finder du blandt andet en kartoffelmad, dampede blåmuslinger, rejer på ristet brød, rusk tatar, confiteret andelår og rib eye. På deres aftenmenu serveres der forskellige 3-retters menuer, som blandt andet består af “den klassiske oplevelse” og “sæsonmenu”. Du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 retter, hvor det er muligt at smage en masse fra deres lækre menukort og virkeligt udforske, hvilken slags mad Restaurant Rusk serverer. På deres a la carte menu finder du blandt andet moules frites, dagens stegte fisk, boeuf bearnaise, tournedos rossini og meget mere. Derudover findes der også et lækkert udvalg af desserter, som både består af créme brulée, gateau, marcel, chokoladefondant og et lækkert osteudvalg. Af drikkevarer til din mad finder du også et lækkert udvalg af både varme drikke, kolde drikke, vine og lækre cocktails.

Hvis dette lyder som noget for dig, så besøg Restaurant Rusk til et lækkert og overdådigt måltid mad. Her sørger de for at ruske kærligt op i deres kunder med deres gode og bæredygtige mad samt deres lækre vine. Alt dette er fremstillet og serveret med omtanke for at forkæle dig med alt, hvad det nordjyske madkammer har at byde på. Ønsker du at vide mere om Restaurant Rusk, så læs mere på deres hjemmeside, som du finder her. Hvis du gerne vil se mere til maden de serverer hos restauranten og se flotte billeder af deres lækre mad, så kan du med fordel tjekke deres Instagram ud. Her deler de jævnligt billeder af maden fra restauranten, som helt sikkert er med til at få dit mundvand til at rende. Vil du både vide mere samt læse anmeldelserne fra gæsterne hos Rusk, så er deres Facebook helt sikkert værd at tjekke ud. I skrivende stund har restauranten over 270 anmeldelser, hvor de har fået hele 4.8 stjerner ud af 5, hvilket helt klart fortæller noget om, hvor tilfredse deres kunder er. Her bliver både maden, kvaliteten og den gode service rost til skyerne, hvilket helt sikkert giver én lyst til at tage en tur forbi og prøve deres udsøgte mad. Har du lyst til at høre mere om hvad Restaurant Rusk selv har at sige eller ønsker du at bestille et bord, så kontakt dem allerede i dag.
Adresse

Brandstrupsgade 11l
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 31 77 08 80
Email: INFO@RESTAURANTRUSK.DK


 


Åbningstider

Tirsdag - lørdag:
Frokost: 12.00 - 15.00 / Aften: 17.00 - 23.00
Søndag - mandag: Lukket


Website

https://restaurantrusk.dk/