Restaurant Prinses Juliana

Restaurant Prinses Juliana


Restaurant Prinses Juliana i Aalborg er en gourmetrestaurant som har til huse i et gammelt motor sejlskib i Vestre Havnepromenade i Aalborg. På Restaurant Prinses Juliana kan du nyde kulinariske madretter primært fra det danske køkken. Hvis du ønsker at besøge en lækker gourmet restaurant placeret i Aalborg, så kan du med fordel besøge Restaurant Prinses Juliana på adressen Vestre Havnepromenade 2 i centrum af Aalborg.

Motor Sejlskibet som huser restauranten har en interessant historie. Skibet blev nemlig bygget i Holland som skoleskib tilbage i 1931. Skibet har fungeret som skoleskib i over 75 år. Sidenhen har skibet fået en gevaldig ansigtsløft både indvendig og udvendigt, hvilket var et projekt som varede i 10 måneder, før at skibet var klar til at blive anvendt som restaurant. Her er både foretaget renoveringer og mindre ændringer, som gør, at stemningen fra skibet stadig er bevaret. Den er derfor blevet fornyet med stor respekt for det oprindelige med fortsat løbende renoveringer. Prinses Juliana lever i dag lykkelig videre som flydende restaurant med en fast kajplads i Aalborg, og er har fungeret som restaurantskib siden den blev renoveret i 2007. Derfor er Restaurant Prinses Juliana altså ikke som enhver anden restaurant, og hvis du befinder dig i Aalborg, er det helt sikkert en oplevelse værd at besøge skibet til en god omgang mad.

Hos denne flydende gourmetrestaurant finder du et godt udvalg af udsøgt mad på menukortet. Her kan du vælge mellem en masse lækre retter og menuer. De har nemlig både menukort til deres lørdagsmenu, et frokostkort og et aftenkort. Dette er en buffet, som byder på et bredt udvalg af lune og kolde lækkerier og specialiteter, som varierer efter årstiden. På deres frokost menu finder du blandt andet de klassiske retter såsom stjerneskud, cæsar salat, pariserbøf, oksemørbrad og fish & chips. Derudpver har du mulighed for at købe lidt lækkert til den søde tand, som blandt andet er en dobbelt chokoladekage (gateau marcel) eller hjemmelavede chokolade godter, som du kan få til kaffen. På deres aften menu finder du forskellige 3 retters menuer. Til forret kan du eksempelvis få forskellige lækre retter med fisk, oksemørbrad og en vegetarret. Som hovedret finder du også nogle lækre klassikere, som blandt andet er de skønne moules frites. Derudover er det også muligt at tilkøbe forskellige ekstra retter, eksempelvis en sprød salat med vinaigrette eller ekstra pommes frites med aioli. Til dessert er der også et lækkert udvalg, hvad end du er til is, pandekager, creme brulee, ost eller noget helt andet. Du kan helt sikkert godt finde noget på menukortet, som falder i din smag, og som vil friste dig.

Idet restauranten er en gourmetrestaurant, er priserne også derefter, hvilket vil sige, at det normalt er en prisklasse, som ikke egner sig til studerende. Dog er oplevelsen på denne flydende gourmet restaurant helt klart noget der er værd at opleve, hvis du befinder dig i Aalborg. Derfor er det helt sikkert noget, man godt kunne spare lidt penge sammen til som studerende, idet man helt sikkert både får en god oplevelse og noget lækkert mad for pengene. Derudover har de jævnligt gode rabatter og tilbud, hvor du eksempelvis kan få en 3 retters menu til en fordelagtig pris, som normalt ellers ville være en dyrere omkostning. Men med disse rabatter kan selv de studerende være med, og hvis du har noget, som du skal fejre, er Restaurant Prinses Juliana helt sikkert et oplagt valg til denne anledning, eller hvis du eksempelvis gerne vil fejre en romantisk aften med kæresten. Hvis du ikke har noget specielt at fejre, men i stedet blot ønsker at opleve dette fantastiske skib og deres lækre mad, kan vi helt sikkert anbefale de, som gerne vil spare lidt penge, men ikke vil gå på kompromis på maden, kan I med fordel besøge restauranten til frokost, da priserne her er lidt lavere.

Hvis du befinder dig i Aalborg og søger en restaurant, hvor du foruden kan få lækker gourmet mad gerne vil have en spiseoplevelse lidt ud over det sædvanlige, kan du med fordel besøge skib prinses Juliana som i dag er Restaurant Prinses Juliana beliggende ved havnepromenaden i Aalborg.
Adresse

Vestre Havnepromenade 2
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 11 55 66


Åbningstider

Mandag - fredag: fra 11.30
Lørdag: fra 11.00


Website

Restaurant Prinses Juliana's websiteRestaurant Prinses Juliana