Restaurant MEAT

Restaurant MEAT


Restaurant MEAT i Aalborg er din ekspert når det kommer til det gode kød! De håndplukker krogmodnede kvalitetsudskæringer fra de bedste leverandører, og sørger for en perfekt stegning ved hjælp af grill og røg og ikke mindst ild. Her garneres de forskellige specialiteter med valgfrie sideorders - som du selvfølgelig ikke betaler ekstra for! Disse er sammensat af råvarer fra de fire årstider og egner sig alle til en tur på grillen. MEAT er ikke bare godt kød - her finder du også hyggelige rammer, og en atmosfære hvor du kan invitere din kæreste, en god tur med en studiekammerat eller invitere familien ud.

Personalet er meget imødekommende og altid smilende, og det mærkes hurtigt, at de er vilde med deres arbejde. Du vil også hurtigt opdage, at deres passionerede kokke kan deres kram - her er den kulinariske oplevelse altid i top!

På MEAT gør de tingene på deres egen måde. f.eks. ryger og langtidssteger de altid deres hjemmelavede pulled pork og ribs - de insisterer på, at alt skal være hjemmelavet fra bunden med kun de bedste råvarer af helt friske råvarer!

Book dit bord online - allerede nu!
Adresse

Vesterå 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 9810 3500
E-mail:info@restaurantmeat.dk


Åbningstider

Køkkenets åbningstider:
Man-lørdag kl. 11.00-22.00


Website

Restaurant MEAT's websiteRestaurant MEAT
Restaurant MEAT
Restaurant MEAT
Restaurant MEAT