Restaurant Kronborg


Restaurant Kronborg i Aalborg er en økologisk restaurant, der er beliggende på øen Egholm ved Aalborg i naturskønne omgivelser. Så kunne du tænke dig at nyde en masse lækker mad i naturskønne omgivelser i Nordjylland? Så skal du helt sikkert tage en tur forbi restaurant Egholm i Aalborg, der er nærmere beliggende på adressen Egholm 1.  

Egholm er en ø lige uden for Aalborg på 605 hektar. Øen byder på en vild og smuk natur. Strandengene langs Limfjorden og Tagholmene nord for øen benyttes flittigt af rastende gæs og svaner og ynglende ænder og vadefugle, så stedet er altså helt sikkert besøgelsesværdigt.  

Restaurant Kronborg i Aalborg er en økologisk restaurant for hvem det er vigtigt, at der bliver brugt råvarer fra så mange af de lokale producenter som overhovedet muligt. Råvarerne skal være af god kvalitet, og den rette etik og moral skal være at finde bag de mange råvarer. Når du besøger restaurant Kronborg vil du altså med garanti få en helt fremragende madoplevelse.  

Restauranten ligger i et naturskønt område, hvor du har mulighed for at gå ud og "slå mave" efter indtagelse af de mange lækre retter, som restauranten byder på. En gåtur på øen blandt strandenge, udyrkede arealer og skove er med til at fuldende hele restaurantoplevelsen. Her får du altså i høj grad mulighed for at lade din batterier op, så du igen er klar til hverdagens gøremål. 

På menukortet finder du bl.a. tarteletter, stegt flæsk, rødspættefilet, stjerneskud, dampede muslinger og mange andre lækre retter. I weekenderne er der mulighed for at slå sig løs i den overdådige buffet, der ligeledes byder på meget spændende og lækkert mad.  

Deres knap 16.000 likes på Facebook vidner om, at stedet bestemt er oplevelsesværdigt. Stedet er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer, så hvis det lyder som noget for dig, så er det bare om at få planlagt, hvornår turen skal gå til det naturskønne område på Egholm. Det kan kun gå for langsomt!
Adresse

Egholm 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 17 27 75
E-mail: mail@kronborg-egholm.dk


Åbningstider

- Åbningstiderne er forskellige, og der er kun åbent i sommerperioden
- Se hjemmesiden for nærmere information omkring åbningstider 


 


Website

Restaurant Kronborg's website