Restaurant Jørn


I smukke Aalborg er der rig mulighed for at få noget lækkert at spise mens du har en god udsigt. Én af disse steder, hvor du har mulighed for at opleve dette, er på Restaurant Jørn. Hos Restaurant Jørn i Aalborg finder du hvad restauranten selv beskriver til at være Aalborgs smukkeste udsigt. Her inviterer dig til lækker mad, hvor du har mulighed for at spise dig mæt i disse smukke omgivelser. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge Restaurant Jørn på adressen Slotspladsen 4 i Utzon Center i Aalborg.

 

Hos Restaurant Jørn har de et yderst udsøgt menukort. I restauranten er der plads til alle, så du kan både invitere dine venner eller din familie ud til en omgang brunch eller frokost som fås her i yderst særklasse. Alle retterne på menukortet er lavet af friske og sæsonbaseret råvarer året rundt, så du altid får mad lavet på de bedste råvarer af god kvalitet. På baggrund af disse sæsonbaseret råvarer er menukortet løbende ændret og følger derfor årstiderne og tilgængeligheden af råvarerne. 

 

På menuen finder du blandt andet et godt udvalg af a la carte menuer, sødt & ost, brunch og et stort udvalg af både kolde og varme drikkevarer. Af a la carte menuer kan du blandt andet få retter med røget laks og diverse lækre grøntsager, vesterhavsfisk og andre lækre retter. Deres brunch er også yderst udsøgt og har en masse traditionelle retter, såsom græsk yoghurt og røræg, men også mere utraditionelle retter såsom lakridskage. Hvis du søger et sted i Aalborg at få en god omgang brunch med dine venner, så er Restaurant Jørn helt sikkert oplagt, idet de har en masse forskellige retter at byde på samt udsigten I har, mens I nyder maden, er helt fantastisk. Er du ude og spise med familien, kan I med fordel også bestille brunch til børnene, da deres brunch til børn indeholder det samme som deres almindelige brunch, men prisen for børn er blot 65 kroner. Så hvis du som studerende eksempelvis har en nevø eller niece du vil forkæle, så er det helt sikkert studievenlige priser her hos Restaurant Jørn.

 

Besøg Restaurant Jørn med enten familien eller studiekammeraterne, hvis I ønsker en restaurant, som serverer lækre retter i høj kvalitet, en hyggelig atmosfære og en perfekt udsigt over byen.
Adresse

Slotspladsen 4
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 99 82 16 05


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - onsdag: 11.00 - 17.00
Torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

https://utzoncenter.dk/da/indhold/restaurant-joern-6041