Restaurant Fusion

Restaurant Fusion


Restaurant Fusion i Aalborg har byens bedste udsigt fra jorden. Det er en restaurant, der har et ganske særligt fusionskøkken af japansk, fransk og skandinavisk mad. Her der fokus på gourmetmad, sushi og gode vine. Restauranten har endda sin egen sommelier, hvorfor Restaurant Fusion er et spisested, der er oplagt at besøge, når der er noget, som skal fejres. Du finder Restaurant Fusion på Strandvejen 4 i dejlige Aalborg.

Har du en veloverstået eksamen, der skal fejres? Har du årsdag med din kæreste, eller har du måske fødselsdag? Så skaber Restaurant Fusion i Aalborg nogle gode rammer for en sådan fejring. Her er mad af høj kvalitet i fokus, og servicen i restauranten er også upåklagelig. Som præsenteret ovenfor er der i restauranten særlig fokus på gourmetmad, sushi og gode vine. Hvis det lyder som noget for dig, så kan vi helt klart anbefale dig at tage et nærmere kig på restaurantens menukort. Maden ligger prismæssigt i den lidt dyrere ende, men hvis du har luft i budgettet til at forkæle dig selv med en lækker madoplevelse, så er Restaurant Fusion en anbefalelsesværdig restaurant. 

Du kan følge med i seneste nyt fra Restaurant Fusion via deres profil på Instagram lige her.

Hvis du hellere vil nyde din lækre mad i hjemlige omgivelser, så har du også muligheden for dette. Du kan nemlig bestille take away hos Restaurant Fusion. Udvalget på take away menuen er stort, og du kan tjekke det ud her
Adresse

Strandvejen 4, st. tv
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 35 12 33 31
E-mail: info@restaurantfusion.dk


Åbningstider

Tirsdag - lørdag: 17.00 - 00.00
Søndag - mandag: lukket


Website

Restaurant Fusion's website