Restaurant Fisk og Skaldyr


Restaurant Fisk & Skaldyr er en fiskerestaurant, som ovenikøbet er Aalborgs eneste anerkendte gastronomiske fiskerestaurant. Her finder du alt godt fra havet, og er du vild med fisk og skaldyr, så er restauranten her helt sikkert noget, som vil falde i din smag. Du finder Restaurant Fisk og Skaldyr i Aalborg på adressen Bispengade 31.

Restauranten beskriver sig selv som værende Aalborgs hyggeligste restaurant. Her kan du sidde i deres hyggelige lokaler og nyde god mad, som der virkelig er kræset om. Kvaliteten af maden er i top, servicen er god og placering er central. Alt i alt super gode udgangspunkter for en lækker restaurant oplevelse. 

Prisen hos Restaurant Fisk og Skaldyr er i den dyrere ende, særligt for de studerende som ønsker at spare penge. Dog er restauranten virkelig en god gastronomisk oplevelse, og hvis dette er noget man værdsætter, er det helt sikkert et besøg værd, selvom priserne ikke just er SU-venlige. Derudover er stedet et oplagt sted at besøge, hvis du skal fejre en speciel aften i smukke omgivelser med lækkert mad lidt ud over det sædvanlige.

Ønsker du at vide meget mere om restauranten, kan du følge med på deres Facebook side.

På deres hjemmeside beskriver de, at de har Aalborgs flotteste lokaler. Restauranten er ejet af Imad Chehab, som også er køkkenchefen, siden 2006. I 2012 blev restauranten renoveret, så de den dag i dag kan kalde deres restaurant for Aalborgs flotteste lokaler.

I restauranten er der masser at vælge imellem for dem, som elsker fisk. Vælg mellem eksempelvis delikatesser som østers, foie gras, pighvar eller måske russisk kaviar. Derudover har de vine og champagne i topklasse, og du kan slutte dit besøg af med noget lækkert kaffe. I restauranten anvendes kun de bedste råvarer, hvilket er med til at skabe mad i topkvalitet. Restauranten har en lang række gode anmeldelser, og det er derfor tydeligt at sige, at både gæster og professionelle anmeldere er tilfredse med maden hos Restaurant Fisk og Skaldyr i Aalborg.

Hvis dette lyder som noget for dig, så smut ind for at tjekke månedens menu ud. Her er du sikker på menukortet byder på noget mad, som falder i din smag samt spændende kaffe, som du kan slutte aftenen af med.
Adresse

Bispensgade 31
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 34 20 76 / 22 40 54 50
Email: info@fisk-skaldyr.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.30 - 23.00
Søndag: 17.00 - 23.00


Website

Restaurant Fisk og Skaldyr's website