Restaurant Buffalo

Restaurant Buffalo


Restaurant Buffalo i Aalborg er en restaurant for dig, der er vild med lækre bøffer. Du finder restauranten med beliggenhed på Borgergade 4 i hjertet af byen. Her kan den gode mad i restauranten nydes til overkommelige priser, hvilket er oplagt for den unge studerende på SU.

Når du træder ind i Restaurant Buffalo byder personalet gæster varmt velkommen med et smil. Du vil hurtigt lægge mærke til den lyse og rolige indretning i restauranten, der står i stor kontrast til det pulserende byliv, som Aalborg også byder på. Her er der med andre ord plads til, at du kan få et afbræk fra en hektisk hverdag og nyde din mad i rolige omgivelser.

Når det kommer til udvalget af mad, så byder restauranten på en varieret menu. Restaurant Buffalo efterstræber gastronomisk kvalitet, hvorfor stedet er noget for dig, der lægger vægt på, at der er gjort en tand ekstra ud af tilberedningen af din mad. Brugen af friske råvarer er for Restaurant Buffalo derfor også en selvfølge. For at fuldende din madoplevelse kan det være en rigtig god idé at komplimentere din steak med en smagfuld vin. Hvis du er i tvivl om, hvilken vin der passer bedst til din steak, så tøv ikke med at spørge det servicemindede personale i restauranten.

Er du til lækre bøffer? Så er Restaurant Buffalo med stor sandsynlighed noget for dig. Restauranten byder på lækre retter, der får munden til at løbe i vand. Priserne er rimelige taget portionerne af maden i betragtning.
Adresse

Borgergade 4
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 13 39 39
E-mail: Info@restaurantbuffalo.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 23.00
Søndag: 17.00 - 22.00


Website

Restaurant Buffalo's website