Pizzatime

Pizzatime


I Aalborg SØ ligger Pizzatime, et nydeligt pizzeria med et spændende og varieret menukort. Her får du mexicanske retter som burritos og nachos, sprøde pizzaer med lækkert fyld, velsmagende pastaretter og frisklavede ciabatta sandwiches med 6 forskellige slags fyld.

Pizzatime ligger på Fridtjof Nansens Vej 2 i Aalborg, få hundrede meter fra Aalborghus Gymnasium og Seminarieskolen. På Hungry.dk kan man tydeligt se, at dette er en populær og velbesøgt restaurant, der har mange gode bedømmelser og glade kunder. De er også indehavere af den fine elitesmiley, dit kvalitetstempel på at der er styr på råvarerne og tilberedningen.

Det fine menukort tilbyder lækre pizzaer i to forskellige størrelser, den almindelige og familiepizzaen, samt indbagte pizzaer. Der er gode durum, friske salater og et stort udvalg af grillretter, blandt andet en saftig cheeseburger, smagfuld grillkylling og et velanrettet stjerneskud. Til børnene er der hele 12 forskellige menuer at vælge imellem, så de små ikke går sultne i seng.

Hos Pizzatime er der mulighed for både frokost og aftensmad, og står de klar med maden på adressen Fridtjof Nansens Vej 2, men ønsker du maden bragt til døren, kommer de smilende bude gerne ud med det.

På Pizzatime er der altid lækre pizzaer lige til at tage med hjem. Du kan også vælge at få den bragt ud, hvis du ikke gider lette dig fra sofaen. Det koster kun 15 kr. for udbringning.

Du kan få pizzaerne i Almindelig, Familie og Gigant.

Ud over pizza kan du også få Durum, Ciabatta, Pasta, Grillkylling og Burger samt salater.

Når du bestiller mad hos Pizzatime optjener du points, som du kan indløse for en gratis pizza.

Studenterguiden anbefaler varmt dette sted, som den lokale pizzapusher i Aalborg.
Adresse

Fridtjof Nansens Vej 2 - 9210 Aalborg SØ


Kontakt info

Telefon: 9814 4914
E-mail


Åbningstider

Mandag: 16:00 - 21:00
Tirsdag: 16:00 - 21:00
Onsdag: 16:00 - 21:00
Torsdag: 16:00 - 21:00
Fredag: 11:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00
Søndag: 11:00 - 21:00


Website

Pizzatime's websitePizzatime
Pizzatime