Pizza Mix


Bor du i Aalborg, og mangler du et lækkert pizzasted? Så er Pizza Mix i Aalborg måske stedet for dig! Det er essentielt for de fleste studerende at finde deres “pizza stamsted”. Stedet, hvor man tager hen på en søndag med tømmermænd eller stedet, hvor man bestiller sin yndlingspizza en fredag aften, hvor man ikke selv har lyst til at stå i køkkenet. Pizza Mix har en god og central beliggenhed i Aalborg og SU-venlige priser, så de fleste kan være med. I Aalborg på adressen Danmarksgade 28 finder du Pizza Mix. Læs med, hvis du vil høre lidt om, hvad Pizza Mix kan tilbyde dig.

Det kan roligt siges, at Pizza Mix byder på lidt af hvert, hvorfor det kan være et super godt sted at bestille sin pizza fra, når du befinder dig i Aalborg. Her er der nemlig bestemt noget for enhver smag. Først og fremmest kan du vælge mellem forskellige størrelser og forskellige typer bunde til den pizza, du vælger. Mht. bund kan du vælge mellem almindelig bund eller fuldkornsbund, hvis du bedre kan lide det. Er I et større selskab, kan det måske betale sig bedre med en familiepizza eller “mega” pizza, når det kommer til størrelser. Er du selv, kan en “alm. Størrelse” sagtens gøre det. Derudover kan du hos Pizza Mix også bestille en glutenfri pizza! Mums.

Når det kommer til udvalget af pizza, så finder du hos Pizza Mix både en masse af de klassiske pizzaer, vi kender og elsker, men også nogle pizzaer med lidt mere kreative og specielle sammensætninger af toppings. Der er altså sørget for, at de fleste kan finde noget, som vil falde i deres smag. Alt fra den klassiske margarita til en pizza, som Pizza Mix kalder for Cha Cha, pryder nemlig menukortet på pizzastedets hjemmeside. Mulighederne for pizza er altså utrolig mange. Pizza er dog ikke det eneste, du kan få hos Pizza Mix. På menukortet finder du nemlig også et stort udvalg af pitabrød, burger, pastaretter, grillmad, sandwich, salater og durum. Der er altså rig mulighed for at blive mæt, selvom du ikke har lyst til en pizza. Lyder Pizza Mix som et sted, der er noget for dig? Ja, så kan du bestille via pizzastedets egen hjemmeside.

Vi gør opmærksomme på, at Pizza Mix og tilbyder dig en lille rabat, hvis du bestiller din mad online. Du kan nemlig spare 5% ved en anvendelse af rabatkoden “pizzamix”. Priserne hos Pizza Mix er i forvejen meget SU-venlige, men hvem vil ikke blive glad for en ekstra rabat oveni? 

Der er både mulighed for afhentning og udbringning hos Pizza Mix. Det kommer helt an på, hvad du har tid og lyst til. På stedets egen hjemmeside kan du læse mere om praktiske informationer, heraf priser ift. Udbringning. Hvis du er i tvivl om noget, kan du kontakte Pizza Mix på 98 16 03 16. Desuden har Pizza Mix åbent alle ugens dage, hvorfor du har rig mulighed for at forkæle dig selv med en sprød pizza eller saftig burger, uanset hvornår du måtte blive fristet.

Pizza Mix har først og fremmest et stort udvalg af pizzaer, men tilbyder også sine kunder mere end kun det. Her kan du også vælge mellem et spændende udvalg af durum, pitabrød, burger og meget mere. Er du i Aalborg, og mangler du et lækkert take away sted med SU-venlige priser og god beliggenhed, så er Pizza Mix absolut et godt bud.


Studenterrabatter

5 % online rabat ved anvendelse af følgende rabatkode: pizzamix
Adresse

Danmarksgade 28
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 16 03 16


Åbningstider

Alle dage: 16.00 - 21.00


Website

Pizza Mix's website