Pizza Hytten - Aalborg


Der findes rigtig mange restauranter i Aalborg, hvor du kan spise pizza, men hvis du er på jagt efter et sted, der serverer lækre pizzaer udover det sædvanlige, så bør du tage et nærmere kig på Pizza Hytten i Aalborg. Helt konkret finder du Pizza Hytten på Boulevarden 7, hvor du nemt kan komme til. 

Hos Pizza Hytten kan du få pizzaer af top kvalitet, lavet af gode og økologiske råvarer. Dét er nemlig noget, som de går meget op i hos Pizza Hytten for at give dig den bedste madoplevelse. Maden er lavet på traditionelle italienske opskrifter, og hvis du i forvejen er vild med det italienske køkken, så kan du ikke gå galt i byen ved at besøge Pizza Hytten. 

Menukortet hos Pizza Hytten byder på lidt forskelligt, så der er rigeligt at vælge mellem. Her kan du vælge mellem alt fra lækre pizzaer og salater til pastaretter og snacks! På menukortet finder du eksempelvis alt fra den klassiske margarita, en trøffel pizza og ‘slice me nice’, som er en pizza med parmaskinke, parmesan og rucola til en smagfuld carbonara eller bolognese. For at fuldende madoplevelsen kan du nyde den gode mad sammen med et glas vin eller økologisk italiensk sodavand. Priserne hos Pizza Hytten er desuden også studievenlige - bedre bliver det ikke!

Restaurantens indretning er præget af en ‘hytte-stemning’, hvor der er kælet for detaljerne. Når det danske vejr melder sig fra sin gode side, kan du også sidde i Pizza Hyttens smukke gårdhave. Restauranten skaber altså de helt perfekte rammer for en hyggelig restaurantoplevelse. Er du dog mere i humør til at nyde din mad derhjemme, så kan du hos Pizza Hytten også bestille din mad ‘to go’.

Hos Pizza Hytten går de også meget op i at opdatere sine sociale medier, hvilket er til stor fordel for dig. Derfor kan du både følge med på Pizza Hyttens Facebook-side og Instagram-profil. Her bliver der løbende opdateret med blandt andet billeder af den lækre mad, som du kan få i restauranten. På denne måde kan du få lidt inspiration til, hvad du skal bestille, når du besøger Pizza Hytten.

Hvem kan modstå lækker mad? Ikke os! Hvis du er vild med lækre pizzaer, og befinder dig i Aalborg, så kan det være, at Pizza Hytten på Boulevarden 7 er en restaurant, der er lige noget for dig. Der findes mange spændende steder i Aalborg, men Pizza Hytten er absolut et besøg værd for dig, der er pizza-entusiast. Du kan både nyde din mad i restauranten eller hjemme på sofaen! Det er helt op til dig. Hos Pizza Hytten har de noget for enhver smag, og du kan være sikker på at kunne finde en lækker ret, der passer til dig. Hvis du ikke er i nærheden af Aalborg, kan du besøge Pizza Hytten i Kolding, hvor de også holder til.
Adresse

Boulevarden 7
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 42 36 61 37
E-mail: aalborg@pizzahytten.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 22.00
Søndag: 11.00 - 21.00


Website

Pizza Hytten - Aalborg's website