Pandekagehuset


Pandekagehuset i Aalborg kalder sig selv for byens bedste is- og pandekagecafé. Det synes vi, lyder meget lovende. Her er der bl.a. både et stort udvalg af madpandekager og dessertpandekager, som du kan smage på. Mums! Du finder helt konkret caféen på Bådehavnsvej 15 i skønne Aalborg. Beliggenheden er ideel, hvis du gerne vil nyde din brunch eller frokost i smukke og rolige omgivelser.

Ved Aalborgs lystbådehavn i Vestbyen ligger Pandekagehuset. Her kan du bl.a. smage på et stort udvalg madpandekager og dessertpandekager. Menukortet er fyldt med lækkerier, der med stor sandsynlighed får din mund til at løbe i vand.

Tager vi et kig på menukortet, så ser vi først og fremmest på udvalget af pandekager. Når det kommer til madpandekager, kan du nemlig vælge mellem en række forskellige spændende varianter. Du kan smage på alt fra madpandekager med fyld såsom pulled pork, spinat og laks, kylling og oksefars. Mulighederne er mange. Er du vegetar, findes der også en spændende variant til dig.
Har du en sød tand? Så kan du ikke helt komme udenom de lækre dessertpandekager, som caféen har på sit menukort. Er du til jordbær, softice, karamelsovs, banan eller nutella? Alle ingredienserne finder du fordelt ud på en masse forskellige typer af dessertpandekager. Det er en sand drøm for dessertelskeren.

Pandekagehuset har en farvestrålende profil på Instagram, som du kan følge med i. Her bliver der bl.a. postet billeder af den lækre mad, så du kan få lidt inspiration til, hvad du mon skal bestille, når du selv vælger at besøge Pandekagehuset. 

Det er oplagt at besøge Pandekagehuset sammen med dine studieveninder. Priserne er rimelige taget mængden af mad og kvaliteten i betragtning. Udvalget gør, at de fleste kan finde noget, der vil falde i deres smag. Når maven er fuld, kan du gå en tur ved den hyggelige lystbådehavn og nyde udsigten sammen med dine veninder. Det er et dejligt sted at besøge, hvis man sætter stor pris på rolige omgivelser, og nødvendigvis har behov for at mærke det pulserende byliv under spisningen.

Pandekagehuset har også andet på menukortet end pandekager. Nemlig nogle sprøde sandwiches, salater og en lækker morgenmenu. På morgenmenuen finder du en spændende brunchtallerken med alt fra scrambled eggs til yoghurt med hjemmelavet müsli og morgen-topping. Hvis du vil have et lidt bedre indblik i menukortet, kan vi varmt anbefale dig at kigge på Pandekagehusets egen hjemmeside. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt i, så du vil hurtigt kunne finde de informationer, du skal bruge. 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Pandekagehuset. Stedet har en unik beliggenhed næsten helt ned til Limfjorden, hvilket er med til at gøre Pandekagehuset til noget ganske særligt. Pandekagehuset serverer både madpandekager med fyld som laks, kylling, rejer, krydret oksefars og meget mere, samt dessertpandekager med is, softice, chokolade og andet lækkert. Uanset om du kommer til brunch, frokost eller en kop kaffe, så er der her uden tvivl en afslappet atmosfære, der skaber nogle dejlige rammer for en hyggelig caféoplevelse. Tag en tur på den dejlige pandekagecafé ved Aalborgs Lystbådehavn, og du vil bestemt ikke fortryde det.
Adresse

Bådehavnsvej 15
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 13 22 25
E-mail: pandekagehuset9000@gmail.com


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider (skifter mellem sommertid og vintertid).


Website

Pandekagehuset's website