Ombord


Restaurant Ombord er en restaurant, som er tæt på det hele. Dette gælder både livet i Aalborg, på havnekanten, på godt selskab og på ærlig mad med gode råvarer. Hvis dette lyder som noget for dig som befinder dig i Aalborg, så skal du helt sikkert komme ombord på Ombord. Du finder Ombord i Aalborg beliggende på adressen Bådehavnsvej 16a i smukke Aalborg.

 

Ombord byder på et lækkert menukort, som både er overkommeligt til frokost og til aften, som du kan få alle ugens dage. Derudover er maden på menuen lavet af friske og gode kvalitetsråvarer, og Ombord beskriver selv sin mad som værende ærlig mad. På menuen finder du forskellige lækre snacks, frokost, dessert, sæsonmenu og aftenretter. Til frokost kan du blandt andet få fish and chips, en rejemad, et stjerneskud, fiskefrikadeller, veganske deller eller en wienersnitzel. Til aften kan du vælge mellem sætte tænderne i en lækker torsk, steak bearnaise, burger og meget andet godt. Hvis du ønsker at tjekke det fulde menukort ud, kan du tjekke dette ud her.

 

Hos Ombord er der ikke bare god mad, men der er også en fantastisk udsigt fra restauranten. Her har du nemlig udsigt til Limfjorden fra Vestre Bådhavn ud over smukke Aalborg. Her skal du blot koncentrere dig om at bestille noget mad og derefter kan du læne dig tilbage og få noget frisk luft i disse smukke omgivelser.

 

I restauranten er der fokus på principperne gæstfrihed, tilgængelighed, grundighed og åbenhed. Alle disse egenskaber er med til at sikre både kvalitet, service og ordentligheden i restauranten. Hvis du derfor vælger at besøge Ombord, er du sikker på at besøge en restaurant, som har egenskaberne og værdierne på plads. Læn dig blot tilbage, tag en dyb indånding, nyd den friske luft og lad dig blive fuldstændig afslappet i disse lækre og fantastiske omgivelser. 

 

Restauranten huser plads til hele 70 siddepladser, hvor det også er muligt at sidde på deres overdækkede terrasse med god plads. Denne terrasse er et yderst hyggelig sted at sidde og nyde din mad, når vejret tillader dette.

 

Hvis du ønsker at besøge en restaurant, som byder på ærlig mad, så er Ombord netop noget for dig. Her stiger du ombord en restaurant, hvor du har mulighed for at få serveret fantastisk mad i fantastiske omgivelser. Til sidst er der vist kun én ting tilbage at sige til dig, som gerne vil besøge restauranten: Velkommen Ombord.
Adresse

Bådehavnsvej 16A
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 24 83 12 62


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 00.00
Søndag: 11.30 - 22.00


 


Website

http://www.ombord.dk/