Nørresundby Pizza


Befinder du dig et stykke fra Aalborg, og synes du mulighederne for levering af mad er besværligt? Mulighederne i Nørresundby er måske ikke de samme som i Aalborg, og derfor kan det virke uoverskueligt, når du skal finde et sted, som serverer take away. Dog har vi fundet et sted til dig i Nørresundby, som ønsker at få leveret take away. Nørresundby Pizza i Nørresundby sørger for, at du kan få god pizza leveret direkte til din dør. Nørresundby Pizza i Nørresundby er beliggende på adressen Thistedvej 73.

På menuen finder du klassiske retter, som du finder hos pizzaria. Du kan eksempelvis vælge mellem italiensk pizza, børne pizza, indbagte pizza, grill, burger, durum, salat og ekstra tilbehør. Ydermere har dette sted et godt udvalg til dig, som er veganer. Ofte forbindes vegansk mad blot med salat, hvilket godt kan blive kedeligt i længden, særligt hvis man ønsker at spise ude. Men dette er ikke tilfældet med Nørresundby Pizza. Her har de nemlig et stort udvalg af veganske retter. Hvad end du ønsker en vegansk pizza, vegansk pastaret, falafelmix, en durum eller noget helt andet, så kan du få hvad end du har lyst til, hvis du er veganer. Derfor er stedet helt klart oplagt for dig som veganer eller vegetar, som gerne vil have take away, uden at det behøver at være kedeligt.

Stedet kalder sig selv byens bedste spisested, så hvorfor ikke teste dette udsagn? Tjek deres pizzaria ud på adressen ved Thistedvej i Nørresundby, eller få leveret en pizza hjem, så du kan få testet, om dette virkelig er byens bedste spisested.

Priserne er ganske fornuftige, og derfor kan du som studerende sagtens tage at bestille en god omgang mad fra Nørresundby Pizza uden at blive ruineret.
Adresse

Thistedvej 73
9400 Nørresundby


Kontakt info

Telefon: 98 17 30 09
Email: info@norresundbypizza.dk


Åbningstider

Alle dage: 16.00 - 21.45


Website

www.norresundbypizza.dk