Nørre Åby Efterskole

Nørre Åby Efterskole


Det vigtigste når du skal vælge din efterskole er at du kommer ud og mærker stemningen, efterskoler er meget forskellige! Vi vil her kort beskrive hvordan vi er anderledes end andre efterskoler i Danmark.

Du har kun to boglige fag hver uge, det sikrer at du lærer mest muligt. Det gør også det er muligt for lærerne at planlægge nogle forløb indenfor hvert emne, så de ikke strækker sig over mange uger eller måneder. Vi tilbyder syv forskellige valgfag/linier.

Det synes vi er fedt, for så er der mange forskellige slags mennesker og mange muligheder for at prøve noget nyt. Du kan skifte linie fire til seks gange om året.

Mennesker udvikler sig hele livet og især på en efterskole. Du kan prøve fire til seks forskellige ting eller det samme hele året. Det er op til dig! Du har to forskellige liniefag hver uge.

Vores køkkenleder Benthe laver god mad! Vi tilbyder dig at sætte rekorder i alt. Mange af vores rekorder er faktisk verdensrekorder (mest fordi de er lidt skøre). Vi har Danmarks bedste efterskoleelever!

Video fra Nørre Åby Efterskole

 
Adresse

Olaf Nielsensvej 7
5580 Nørre Åby


Kontakt info

Kontor: 64 42 11 21

Mobil: 29 66 37 34

E-mail: naae@naae.dk


Website

naae.dkNørre Åby Efterskole
Nørre Åby Efterskole
Nørre Åby Efterskole
Nørre Åby Efterskole