New La Pronto Pizza

New La Pronto Pizza


Ikke mange minutters gang fra Aalborgs mest berømte gade, Jomfru Ane Gade, ligger New La Pronto Pizza. Her får du kvalitetspizzaer til fornuftige priser, varme sandwiches, lækre brugere, gode durum og pitabrød, sprøde salater og skønne pastaretter, samt chips og læskende drikkevarer.

På Borgergade 15 i Aalborg ligger New La Pronto Pizza, ikke langt fra Vestre Havnepromenade og Aalborg Universitetshospital Nord. Her er servicen i højsædet, kvaliteten uovertruffen og kundeanmeldelserne fulde af roser. Flere fortæller blandt andet om de bedste pizzaer i byen, interessant fyld, venlige bude og meget hurtig levering.

På menukortet dominerer pizzaerne, og med de 3 forskellige størrelser, samt 3 forskellige bunde, den klassiske lyse bund, deep pan eller fuldkornsbund, er der noget til enhver. Er man ikke i humør til pizza, er der mange andre muligheder, fx gode grillretter som kebab og kylling mix, pølsemix og falafelmix, de lækre pastaretter er også værd at prøve, Tortellini a la Roma med bacon, champignon, flødesauce, drysset med parmesan er altid et hit. De hjemmebagte ostebrød og hvidløgsbrød er og meget populære, og snackkurven er altid en god start på et lækkert måltid.

New La Pronto Pizza er kun et enkelt klik væk, åbningstiderne er lange, så der er mulighed for en meget sen snack, hvor du enten kan hente på Borgergade 15, eller sætte dig tilbage og vente på at de friske bude kommer lige til døren.
Adresse

Borgergade 15


Åbningstider

Mandag: 01:00 - 01:00
Tirsdag: 16:30 - 21:00
Onsdag: 16:30 - 21:00
Torsdag: 16:30 - 23:00
Fredag: 16:30 - 23:59
Lørdag: 00:00 - 03:00
Søndag: 00:00 - 03:00


Website

New La Pronto Pizza's website