Nanking

Nanking


Mangler du et take away sted i Aalborg, der har det hele? Så har vi et oplagt bud til dig her, nemlig Nanking. Vi kan vidst roligt sige, at Nanking i Aalborg har lidt for enhver smag. Her kan du nemlig finde alt fra grillmenuer og supper til hjemmelavede ruller og sushi. Du finder Nanking på Sjællandsgade 40 i Aalborg.

Menukortet hos Nanking er fyldt med lækre og spændende retter. Du kan bl.a. vælge mellem forskellige traditionelle kinesiske retter, der bliver lavet på friske råvarer. Har du lyst til lidt sushi, så kan du også finde dette på menukortet hos Nankings. Det kan være, du er på farten, og måske er lidt snacksulten? Så kan vi varmt anbefale dig at smage på Nankings hotdogs. Derudover finder du altså også et udvalg af hjemmelavede ruller, lækre supper, burger og sandwiches, china boxes, kinesiske menuer, grillmenuer, frokosttilbud, snacks, salater, drikkevarer og andet tilbehør på menukortet. Er du vegetar, er der også mulighed for, at du kan få lavet en del af retterne som vegetarretter.

At bestille sin mad fra Nanking kan være meget oplagt i selskaber, hvor I har lyst til at spise noget forskelligt. Her kan alle finde noget på menukortet, der vil falde i de enkeltes smag. Det er der ingen tvivl om. På Nankings egen hjemmeside kan du tage et kig på hele menukortet og blive fristet til din/jeres  (måske) næste bestilling. På Nankings hjemmeside og Facebook-side, kan du desuden læse anmeldelser fra mennesker, der tidligere har bestilt mad derfra. 

Du kan bestille din mad fra Nanking på forskellige måder. Du kan ringe på 98 12 32 34, eller bestille via Just Eat eller Hungry. Uanset hvor du bestiller din mad fra, så vil medarbejderne gå i gang med at tilberede din bestilling med det samme, så du kan få leveret maden så hurtigt som muligt.
Adresse

Sjællandsgade 40
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 32 34
E-mail: bispengade@gmail.com


Åbningstider

Mandag: lukket (åbent på helligdage)
Tirsdag - søndag: 11.00 - 21.30