Nam Social Dining and Drinks


Søger du et lækkert sted i Aalborg, hvor du kan få god mad og skønne drinks? Så er Nam Social Dining and Drinks det oplagte sted for dig! Hos Nam skal maden deles og drinksne nydes. Her er der ingen formel stemning, og det vigtigste er at du hygger dig med dem du har kær, mens du nyder nogle lækre og velsmagende måltider. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du besøge restauranten på adressen Vesterbro 76 i Aalborg.

Hos Nam består maden af enkelt kvalitet og lokale råvarer. Disse er krydret med et asiatisk twist, og netop dette danner rammerne for køkkenet hos Nam. Her er du sikker på, at du får et dejligt måltid mad, og køkkenet vil altid servere mad i bedste kvalitet og yderst velsmagende måltider. Derudover er deres drinks velmiksede og vinen er håndplukket, for at du får den bedste oplevelse, når du vælger at tilbringe en aften hos Nam. Deres mad og drikke er helt sikkert værd at oplevelse, specielt hvis du befinder dig i nærheden af Aalborg.

Som restauranten navn indikerer, så er Nam noget indbydende og velsmagende. Udover dette hedder ejeren Kims far Nam. Han kom til Danmark fra Vietnam. Disse rødder afspejles i maden og måden hvorpå denne bliver serveret. Maden afspejler kombinationen af halvt dansk og halvt asiatisk oprindelse, og derfor serveres der kombinationer fra det nordiske køkken og det asiatiske køkken. Hos Nam kan de godt lide at lege med forskellige kombinationer og traditioner, hvilket resulterer i yderst lækker mad, som helt klart er værd at opleve.

Hvad end det er en lille eller en stor sult du har, så har Nam helt sikkert noget, som falder i din smag. På menukortet finder du blandt andet kyllinge chips, asiatiske æbleskiver, friteret jomfruhummer, laks, sticky rice og meget mere. Alle retterne er lavet ud fra friske råvarer, så du bliver serveret frisk og lækker mad. Hvis det er første gang du skal besøge restauranten, kan du med fordel prøve en masse forskellige retter, for at finde ud af, hvilke der falder bedst i din smag. Du kan blandt andet få 10 retter for 425 kroner og 15 retter for 595 kroner. Her er der rig mulighed for at smage lidt af hvert. 

På deres drinks- og vinkort finder du en masse lækre drikke. Her kan du blandt andet vælge imellem gin-, whiskey, rom- eller vodkadrinks, som alle er lavet ud fra Nams bud på forskellige klassiske drinks. Derudover er der et lækkert udvalg af forskellige gin og tonics. Yderligere findes der et kæmpe udvalg af forskellige vine. Ønsker du drikke, som ikke indeholder alkohol, kan du blandt andet finde forskellige safte, cola, kaffe eller te. Der er derfor et stort udvalg af drikkevare for enhver smag. Du kan tjekke deres udvalg af drikkevare ud her.

Hvis du er interesseret i maden fra Nam, men foretrækker at spise hjemme hos dig selv, så er dette også muligt. Nam tilbyder nemlig take away, og du kan derfor opleve deres fantastiske mad foran dit fjernsyn, hvis dette er noget du ønsker. Restaurant Nam sørger for, at maden er frisk og lækker, også når du bestiller det som take away.

Lyder en kombination af mad fra det asiatiske og danske køkken som noget for dig med en lækker cocktail on the side, så er Nam helt sikkert stedet for dig i Aalborg. Tjek deres hjemmeside ud, hvis du ønsker flere informationer omkring restauranten, deres mad og meget mere.
Adresse

Vesterbro 76
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 25 54 10 10
Email: info@nam.dk


Åbningstider

Tirsdag - lørdag: 17.00 - 23.00
Søndag - mandag: Lukket


 


Website

http://nam.dk/