Mors Pizza


Hvem er ikke vild med en god omgang take away pizza? Befinder du dig i nærheden af Aalborg, så kan det være, vi har fundet dit nye to-go pizzaria, nemlig Mors Pizza i Nørresundby. Helt konkret finder du Mors Pizza på Vestergade 69. Her er der et bredt udvalg af lækker take away til fornuftige priser, der bestemt får munden til at løbe i vand.

Hos Mors Pizza kan du få god mad til fornuftige priser. Stedet er oplagt for dig, der har lyst til en lækker og saftig pizza, men ikke har tiden eller lysten til selv at stå ude i køkkenet. Tager vi et kig på menukortet, så er det fyldt med en del af de retter, vi kender fra det klassiske pizzaria. Derudover har du muligheden for at bestille din pizza lavet på fuldkornsdej. Mulighederne er altså utrolig mange, og priserne er meget SU-venlige. Udover pizza, kan du vælge mellem et stort udvalg af durum, grillretter, pastaretter, salater, hjemmelavet pita og burger, quesadilla. Synes du, maden hos Mors Pizza lyder fristende? Så kan vi helt klart anbefale dig at tjekke menukortet ud, som du finder på Mors Pizzas egen hjemmeside. På hjemmesiden sørger pizzariaet også for at holde dig opdateret på seneste nyt om spændende rabatter, så du kan få endnu mere lækker mad for dine penge. 

Hos Mors Pizza er der både mulighed for udbringning lige til døren og afhentning i pizzariaet. Hvis du har lyst til at spise din mad på stedet, kan du faktisk også det. Hos Mors Pizza er der nemlig også nogle siddepladser, hvor du kan slå dig ned og nyde din mad. Maden kan bestilles via Mors Pizzas egen hjemmeside, og når du har lagt din ordre, vil medarbejderne hurtigst muligt gå i gang med at tilberede din mad.
Adresse

Vestergade 69
9400 Nørresundby


Kontakt info

Telefon: 98 17 95 95 eller 60 35 41 47


Website

Mors Pizza's website