MikMik


Elsker du det thailandske køkken, men synes du, at det er lidt for langt at rejse hele vejen til Thailand for at få stillet din trang til al den lækre mad fra det traditionelle thailandske køkken? Så fortvivl ej. På Reberbansgade 5 i Aalborg finder du nemlig restaurant MikMik, som er en thailandsk restaurant, der har fuld fokus på det thailandske gadekøkken.

Restaurant MikMik har formået at skabe sig et velanset navn blandt de mange aalborgensere, og det er ikke uden grund. Hos MikMik er al mad nemlig hjemmelavet, og de blander selv deres krydderier og tilsætter med kærlighed. Alt fra stødt chili, chili olie og tørrede chilier til fiskesauce er hjemmelavet, og selv deres grøntsager sylter de selv. Hos MikMik har de stor respekt for de autentiske råvarer, og de mener, at maden kun er lige så god, som de råvarer de bruger. Derfor hentes alle råvarer hver dag, og er således altid helt friske. Når du spiser på MikMik i Aalborg er du altså sikret et måltid af høj kvalitet!

Kokken, der står for at lave al den velsmagende mad, er selv født og opvokset i Thailand, og har en stor passion for det thailandske køkken, hvilket også kommer sig til udtryk i den fantastisk velsmagende mad, der serveres på restaurant MikMik.

Stedet er oplagt at besøge med både familie, venner eller kollegaer. Der vil helt sikkert være et måltid til enhver smag. Du kan selv justere, hvor stærkt dit måltid skal være, så du må ikke lade dette være grunden til, at du snyder dig selv for et yderst velsmagende thailandsk måltid. Desuden kan alle retter laves som vegetar, således at vegetarer også er mere end velkomne.

Når du træder ind i restauranten, bliver du mødt af en aroma af de mange lækre krydderier, og når du læser menukortet igennem, finder du af, hvorfra den lækre duft opstår. På menukortet finder du nemlig en masse forskellige lækre retter som bl.a. friske forårsruller, Tom Yun Gong, Pad Thai og Panang Karry. Aftenmenuen er delt op i en single menu, en par menu og en familie menu, så du kan tilpasse menuen alt efter, hvem du besøger stedet med. Det er dog også muligt blot at bestille frit mellem de enkelte retter. Ønsker du at besøge stedet til frokost, er der også mulighed for det. Her kan du vælge mellem dagens retter. Det er også muligt at bestille mad som take-away, hvis du er mere til dette. Der er altså intet, der kommer i vejen for at du kan nyde godt af de mange lækre måltider fra MikMik.

På deres Facebook får MikMik 4,4 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om et sted, der helt klart er værd at besøge. Velsmagende frisk mad af høj kvalitet og et autentisk sted er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved restaurant MikMik. På MikMik får du altså den fulde autentiske thailandske oplevelse, selvom du befinder dig midt i Aalborg. Det må da være en win-win-situation!

Så hvis dette lyder som noget for dig, må du helt sikkert ikke snyde dig selv for en spiseoplevelse ud over det sædvanlige på MikMik i Aalborg. Én ting er sikkert, og det er, at du ikke vil fortryde dit valg, og det vil uden tvivl heller ikke være sidste gang, du besøger stedet!
Adresse

Reberbansgade 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 87 57 11 11
Email: mail@mik-mik.dk


Åbningstider

Søndag - mandag: Lukket
Tirsdag - lørdag: 16.00 - 21.00


Website

https://mik-mik.dk/index.html