Mama Rosa


Hvis du ønsker at besøge et godt pizzaria i Aalborg, hvor du både kan nyde din mad i selve butikken eller tage det med hjem som take away, så er Mama Rosa et godt bud til dig. Mama Rosa i Aalborg sørger for ikke kun for, at du selv kan hente din take away: du har også mulighed for at få leveret maden direkte hjem til dig selv! Så bliver det ikke nemmere at få en god pizza. Du finder Mama Rosa beliggende i Aalborg på adressen Hadsundvej 52 i centrum af byen.

Hvis du er vild med gode og snasket pizzaer, som kommer i mange forskellige varianter med forskellige smage, så er Mama Rosa helt sikkert det oplagte sted for dig at bestille en pizza. På menukortet finder du stor variation, du finder blandt andet traditionelle pizzaer, deep pan pizzaer, indbagte pizzaer, ufo pizzaer og børne pizzaer. Og dette er blot deres udvalg af pizza! Udover deres udvalg af pizza har Mama Rosa også et stort menukort, som byder på en masse andet, så hele familien kan vælge deres livret. Her finder du både pitabrød, durum, sandwich, specielle sandwiches, burger, nuggets, grillretter, salater og diverse andre.

Hvad end det er familien du gerne vil have på besøg eller det er studiekammeraterne, eller du måske blot selv ønsker at få leveret noget mad, så er det muligt at finde noget til enhver smag. Hvad end du elsker kød, ønsker vegetariske retter eller måske gerne vil spise lidt sundere ved at bestille en salat, så er dette muligt, da Mama Rosa tilbyder mange forskellige retter.

Hos Mama Rosa er servicen i top, og de sørger for at lave god mad og levere en god service til alle deres kunder. Derudover er priserne SU-venlige, så du kan stadig vælge at spise take away herfra, selvom du som studerende har et strammere budget. Så hvad end du trænger til en billig frokost eller aftensmad, kan du få dette leveret fra Mama Rosa.
Adresse

Hadsundvej 52
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 10 34 31


Åbningstider

Mandag - torsdag: 16.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 14.00 - 21.00
Søndag: 13.00 - 21.00


Website

Mama Rosa's website