Multimediedesigner

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding SU berettiget Akademiuddannelser 2 år Gymnasiel UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Erhvervsakademi Sjælland
Københavns Erhvervsakademi (KEA)
University College Nordjylland
Erhvervsakademiet Dania
By København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Akademiuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Erhvervsakademi Sjælland
Københavns Erhvervsakademi (KEA)
University College Nordjylland
Erhvervsakademiet Dania
Multimediedesigner

Multimediedesigner er en 2-årig videregående kommunikationsuddannelse der gør dig i stand til at arbejde både analytisk og praktisk med alle aspekter ved multimedieproduktioner - lige fra kommunikationsstrategi og markedsanalyse over design af brugergrænseflader til programmering af det der i sidste ende ligger på Internettet, PDA’en eller mobiltelefonen.


På Multimediedesigneruddannelsen bliver du del af et spændende internationalt uddannelsesmiljø som hele tiden udvikler sig. Der er både danske og engelsksprogede hold, og der lægges meget vægt på, at de studerende og erhvervslivet har indflydelse på hvordan uddannelsen former sig.


Multimediedesigneruddannelsen er en uddannelse, der lægger sig over flere områder. Det er først og fremmest designdelen, der udgør en stor del af uddannelsen, hvor du lærer at designe hjemmesider, grafiske elementer, programmer og lignende.


Derudover er der kommunikationsdelen, hvor du lærer at kommunikere til en bestemt målgruppe med de rette midler, som rammer målgruppens behov. På den måde lærer du også at udvikle og skabe det design, der er tilpasset en bestemt målgruppe, så du ikke bare bliver en dygtig designer, men også bliver en designer der ved hvad kunderne vil have.


Sidste led af uddannelsen, som også er gennemgående, er det ledelses- og markedsføringsstrategiske område, som går meget hånd i hånd med kommunikation. Det er her at din forretningsforståelse bliver trænet og du også kan bruge din kreativitet til at udvikle innovativt.


Der er fokus på at uddanne folk, der kan det, der er brug for og derfor starter der nye hold på Multimediedesigneruddannelsen to gange om året.


I løbet af den rimelig korte uddannelse er der en praktikperiode på 3 måneder, hvor du kommer ud i virkeligheden og får prøvet noget af din teori af.Jobmuligheder

Multimediedesigner