Kebabistan


Søger du et sted i Aalborg, hvor du kan få god take away? Så er Kebabistan helt sikkert noget for dig. Her finder du nemlig lækker mad til gode priser, hvilket helt sikkert er fordelagtigt for dig som studerende. Hos Kebabistan i Aalborg kan du købe forskellige retter som take away, og du finder dette beliggende på adressen Bispensgade 22.

Hos Kebabistan får du serveret den lækreste kebab, som er hjemmelavet af ren flanksteak. Dette er lavet af dansk oksekød som bliver tilberedt med specielle krydderier og steges på en roterende grill, så kebaben får den helt rigtige smag. Alt her er hjemmelavet, så du er sikker på, at smagen og kvaliteten er i top. Denne kebab er yderligere marineret tynde skiver af flank steak, som indeholder stykker af meget lidt lammekød. Derudover har de også kyllingekebab hos Kebabistan, som er grillet og marineret kyllingebryst. Hvis du er mest til kylling, så er dette valg oplagt for dig. Derudover får du altid serveret friskbagt brød, som bliver bagt frisk, når du bestiller maden. Yderligere er deres dressinger også hjemmelavet, så du sikker på at få et godt og hjemmelavet måltid, når du vælger at få takeaway hos Kebabistan. Derudover kan du også her købe pommes frites, hvis dette er noget du ønsker sammen med din kebab. Læs mere her, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad Kebabistan tilbyder på menuen.

Du kan også finde Kebabistan på Facebook. I skrivende stund har Kebabistan 4.4 stjerner ud af 5 mulige, hvilket helt sikkert er en flot score. Dette fortæller helt klart noget om, hvor tilfredse kunderne er for maden hos Kebabistan. Hvis du ønsker at tjekke deres Facebook ud, og se hvad tidligere kunder har at fortælle om maden, personalet, menukortet og meget mere, kan du læse meget mere om dette her.

Kebabistan har åbent alle ugens dage, så lige meget hvornår du har lyst til en god kebab, kan du få serveret dette her. De holder åbent alle ugens dage fra 11.00 - 21.00/22.00, så du kan både vælge at få serveret en god kebab som en tømmermands morgenmad, en hurtig frokost eller en billig aftensmad med vennerne.
Adresse

Bispengade 22
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 72 14 80 80


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 22.00
Tirsdag: 11.00 - 21.00
Onsdag: 11.00 - 22.00
Torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 22.00
Søndag: 11.00 - 21.00


Website

Kebabistan's website