John Bull Pub

John Bull Pub


John Bull Pub er en engelsk pub med charme, varme og storartet atmosfære. Sloganet på John Bull Pub er "Where Good Friends Meet" og det karakterisere perfekt stedets tiltrækningskraft på unge og gamle.

Som enhver engelsk pub med værdigheden i behold tilbyder John Bull Pub uanede mængder og typer af øl, import- og specialøl og selvfølgelig whiskey i alle afskygninger. Prøv John Bulls Pub og oplev et af deres mange events.

Sport

På John Bull Pub kan du hver eneste uge følge med i masser af sportsbegivenheder direkte på storskærmen i HD-kvalitet. Som udgangspunkts viser John Bull Pub de hotteste fodboldkampe, men du er altid velkommen til at ønske andre kampe hos barpersonalet.

Ølkort

John Bull Pub har et af Aalborgs største udvalg i danske og udenlandske kvalitetsøl på deres ølkort. Er du whiskey-kender, så har John Bull Pub adskillige fremragende whiskyer og andet spiritus. Barpersonalet på John Bull Pub er særdeles kompetente og kan rådgive og vejlede dig i valget af øl og whisky. Udover det almindelige sortiment har John Bull Pub introduceret "Månedens Øl". Hver måned har du mulighed for at smage på en ny øl fra et af Europas bedste bryghuse. Månedens øl på John Bull Pub er:

Quilmes Cristal (4,9%) - Argentinsk lagerøl på flaske - 30 kr.

Live musik

John Bull Pub tilbyder rigtig festlig og stemningsskabende live musik. Hver torsdag og lørdag aften spiller forskellige internationale navne på den intime scene i John Bull Pub. Du har mulighed for at opleve original pubstemning hver anden søndag eftermiddag, hvor John Bull Pub har international jam session. Hvad enten du selv er musiker og har lyst til at deltage, eller blot vil nyde musiken byder John Bull dig altid velkommen.
Adresse

Østeraagade 20
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 11 57 88
E-mail: kontakt@john-bull.dk


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 00.00
Tirsdag: 11.00 - 00.00
Onsdag: 11.00 - 01.00
Torsdag: 11.00 - 02.00
Fredag: 11.00 - 03.00
Lørdag: 11.00 - 03.00
Søndag: 14.00 - 00.00


Website

John Bull Pub's websiteJohn Bull Pub
John Bull Pub
John Bull Pub
John Bull Pub