Jensens Bøfhus Aalborg

Jensens Bøfhus Aalborg


Jensens Bøfhus er en af de mest kendte og populære restaurantkæder i Danmark. Der er hele 28 restauranter i Danmark og de har samtidig spredt sig til både Norge, der har 2 restauranter, og Sverige, der har 12 restauranter. I Aalborg finder du 2 af de 28 restauranter. Den ene ligger på Aalborg Nytorv, som er i hjertet af Aalborg. Den anden ligger på Nibevej lidt uden for centrum, i hyggelige omgivelser, som gør at de ekstra kilometer, er oplevelsen værd. Desuden henvender Bøfhuset på Nibevej sig meget til børnefamilier, da restauranten har et stort legeland, hvor familiens mindste kan boltre sig i de børnevenlige omgivelser. Personalet på begge restauranter står klar til at modtage dig og dine ledsagere med et smil og god betjening, i mens de serverer iskold sodavand, møre bøffer, sprøde pommes frites og en cremede sauce efter eget valg. Alt sammen med højt humør og en service, der er i top. 

Bestil bord på et af Aalborgs skønne bøfhuse allerede i dag og nyd en mør bøf i hyggelige omgivelser

Restauranterne i Aalborg har serveret velsmagende bøffer til glade kunder siden 1990, hvor grundlæggeren, Palle Skov Jensen, udlevede sin drøm om at starte en restaurant, der serverer lækkert mad, og hvor alle er velkomne. Den mission lykkedes i allerhøjeste grad, og Jensens er stadig en af de førende restauranter i Danmark den dag i dag.

Siden den første møre bøf blev serveret, er der sket en del ændringer. Jensens grundværdi er selvfølgelig stadig det samme – at servere gode bøffer! Men konceptet har ændret sig en del. Du har både mulighed for en lækker og let frokost, når du trænger til en pause på shoppeturen, eller en velsmagende aftenmenu, når familien eller din partner skal forkæles.

Til frokost kan du vælge en hovedret til 75 kr., to retter til 100 kr. og tre retter til 125 kr. Her kan du blandt andet vælge imellem koldrøget laks, salater og en sprød snackkurv til forret. Du kan vælge imellem kylling, burgere og selvfølgelig de møre bøffer skåret af de bedste udskæringer.

Til den søde tand kan du blandt andet vælge imellem en sprød vaffel med blød softice på toppen og for at fuldende billedet, flydende chokoladesovs og hakkede hasselnødder på toppen. Du kan også vælge dig en blødende Belgisk Chokoladekage med tilhørende softice og hakkede hasselnødder. Der ud over byder Jensens på en velsmagende Cheesecake med blød creme og knasende bund eller ta’-selv-softice, hvor du kan vælge imellem alverdens toppings. Du kan selvfølgelig også få både kaffe eller te til din dessert og til maden kan du få iskold sodavand, cocktails, øl og vin. Så der er virkelig noget for en hver smag!

Om aftenen får du en hovedret til 150 kr., og for 25 kr. ekstra kan du tilkøbe en ekstra ret, så du får to retter. For 50 kr. ekstra får du en tre retters. Menuen er den samme som til frokost, der serveres blot større portioner om aftenen. Selvom Jensens er et bøfhus, er du selvfølgelig også velkommen, hvis du er vegetar. Her kan du prøve grøn salat med gratineret gedeost eller Jensens velkendte salatbar.

Ikke nok med at du kan få Jensens lækre mad på deres restauranter, så kan du også købe nogle af deres produkter i dit lokale supermarked.  Har du ikke tid til at stå og kokkerere selv, kommer Jensens Bøfhus dig til undsætning. Du kan nemlig bestille deres lækre mad som Take Away og slippe for madlavningen. Så om du skal have gæster og ønsker at servere et fantastisk måltid, eller du har tømmermænd og ikke orker at lave mad, er Jensens Take Away den oplagte mulighed. Måske du bare har lyst til en hygge aften foran fjernsynet med kæresten eller alle vennerne?

Bestil Aalborgs lækreste Take Away  – nemt, hurtigt og billigt!

På Jensens Bøfhus er der plads til alle! Så uanset om du er til romantisk middag med kæresten, til den helt store familiesammenkomst eller mangler et lækkert sted at spise med dine studiekammerater, så er Jensens Bøfhus lige stedet.holder af.

Kom endelig forbi Jensens Bøfhus i Aalborg, de glæder sig til at se dig!


Studenterrabatter

På Jensens Bøfhus kan du og dine studiekammerater få 25 % rabat ved fremvisning af studiekort. Så nu er der ingen undskyldning for at komme afsted. På Jensens kan I i hvert fald få en lækker middag uden at sprænge det stramme budget, der følger med SU livet. Så uanset om du er barn, om du befinder dig midt i livet, er ældre eller er studerende, er der plads til dig og alle dem, du 
Adresse

Se alle adresser i Aalborg


Kontakt info

E-Mail: info@jensens-bofhus.dk


Åbningstider

Se åbningstider i Aalborg


Website

Jensens WebsiteJensens Bøfhus Aalborg
Jensens Bøfhus Aalborg
Jensens Bøfhus Aalborg
Jensens Bøfhus Aalborg