Il Ristorante Fellini

Il Ristorante Fellini


Har du altid drømt om at være med i en film? Så sæt dig godt til rette hos Il Ristorante Fellini i Aalborg, og drøm dig ind i en filmverden, hvor det er dig, der har hovedrollen. Den italienske restaurant er nemlig inspireret af den italienske filminstruktør Federico Fellini, som havde en evne til at indfange den italienske folkesjæls mangfoldighed. Helt konkret finder du den italienske restaurant på Vesterå 13 i Aalborg.

Il Ristorante Fellini i Aalborg er ikke en restaurant som alle de andre. Det er en restaurant, der har fokus på det kulturelle og det kulinariske, hvor menuen er valgt ud fra årstidens traditioner og forskellige regioner i Italien. Restauranten serverer også dagligt en spændende italiensk brunch. Lyder det som noget for dig? Så kan du få et indblik i menukortet ved at besøge restaurantens egen hjemmeside.

Når du sidder i de autentiske omgivelser hos Il Ristorante Fellini med italienske vine og mad foran dig, så er det næsten som om, du er kommet til Italien, selvom du blot sidder i hjertet af Aalborg. Stedet er oplagt for dig, hvis du er vild med det italienske køkken. Her er priserne meget studievenlige, særligt taget kvaliteten og den service du får i betragtning. At besøge Il Ristorante Fellini kan fungere som et afbræk fra en ellers hektisk hverdag, og du vil bestemt komme ud af restauranten med batterierne ladet helt op.
Adresse

Vesterå 13
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 11 34 55
E-mail: fellini@fellini.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.30 - 00.00
Søndag og helligdage: 17.00 - 23.00


Website

Il Ristorante Fellini's website