IT-Universitetet

IT-Universitetet


På IT-Universitetet i København kan du studere en lang række spændende IT-uddannelser.

IT-Universitetet beskæftiger sig med meget forskellige sider af informationsteknologien fra naturvidenskaben og matematikken over de humanistiske og kreative sider af teknologien til de erhvervsmæssige konsekvenser og de kommercielle muligheder med IT.

IT-Universitetet i København blev oprettet i 1999 (under navnet IT-højskolen) på baggrund af en rapport fra Undervisningsministeriet og Forskningsministeriet om styrkelse af it-uddannelser og it-forskning, som anbefalede en kraftig forøgelse af kapaciteten af de forskningsbaserede it-uddannelser i Danmark.

It-uddannelse og it-forskning
IT-Universitetet i København fik til opgave, sammen med et universitetssamarbejde om nye it-uddannelser i Vestdanmark, at tilbyde akademiske overbygningsuddannelser med nyt indhold og ny profil. Uddannelserne skulle kunne tages oven på en bachelorgrad, der ikke drejede sig om it. Desuden skulle de to institutioner tilbyde master- og diplomuddannelser på højt niveau på it-området som efter- og videreuddannelse. Endelig skulle der også ske en forskning på it-området i international klasse.

Du kan tage flere former for uddannelser, både bachelor og kandidater. Der foregår desuden også meget forskning på uddannelsesstedet.

IT-Universitetet er tidligere kendt som IT-højskolen.
Læs mere om IT-Universitetet her.

Studieliv på IT-Universitetet

Se flere videoer her...
Adresse

Rued Langgaards Vej 7
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 7218 5240

E-mail: studievejledningen@itu.dk


Uddannelser

Softwareudvikling

Softwareudvikling

Digital Design og Kommunikation

Digitale medier og design


Website

IT UniversitetetIT-Universitetet
IT-Universitetet
IT-Universitetet
IT-Universitetet