Digital Design og Kommunikation

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor IT-Universitetet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution IT-Universitetet
Digital Design og Kommunikation

Kandidatlinjen Digital Design og Kommunikation beskæftiger sig med, hvordan kommunikation, formidlet gennem digitale medier, påvirker vores liv og hverdag - set ud fra en kulturel, teknisk og social vinkel.

Hvad gør det ved os og hvilke veje og retninger kommer den digitale kommunikation til at bevæge sig i fremover. Og hvilke muligheder har du for at være med til skabe morgendagens kommunikation? Som færdig kandidat opnår du kompetencer inden for digital kommunikation, konceptudvikling, organisation, brugervenlighed, design og konstruktion af web- og multimedieproduktioner samt interaktion.

Der er obligatoriske fag. Men også valgfri moduler, specialiseringsmoduler og specialet som gør det muligt for dig, at tilpasse studiet dine særlige interesser som f.eks. digital strategisk kommunikation, online branding, mobil interaktion eller e-læring.

Det handler om at lære hvordan du skaber en platform til brugerne af et produkt så de kan interagere med produktet på den bedste og mest effektive måde. Dette kaldet interaktionsdesign og du bliver undervist i hvordan du bruger forskellige designmetoder, ideudvikler og analyserer dig frem til den bedste løsning.

Derudover lærer du om digital innovation og digitale medier, hvor du lærer at omsætte dine ideer til et færdigt koncept og bruge de rette medier til at kommunikere dit budskab ud til den rette målgruppe.

Din titel er cand. IT når du er færdig og du har mange muligheder for at få job indenfor journalistik, medie og reklamebranchen eller forskning hvis det hellere er den retning du vil.


Jobmuligheder

Du kan som færdig kandidat bestride en lang række af IT job - f.eks:

•    Webredaktør
•    Digital konceptudvikler
•    Kommunikationskonsulent/rådgiver
•    Digital projektleder
•    Webdesigner
•    Frontend-udvikler
•    It-konsulent