Hotdoggeriet


I Aalborg finder du Hotdoggeriet. Hotdoggeriet er “lillebror” til den velkendte café, Café Vi.2 i Aalborg og byder på lækkerier til dig, der er vild med hotdogs. Helt konkret finder du stedet lige ved siden af Café Vi.2, nemlig på C. W. Obels Plads i hjertet af byen.

Hotdoggeriet åbnede sine døre i sommeren 2020, og har siden da budt sultne gæster på alt fra lækre hotdogs til sprøde fish n’ chips. Hotdogs er en spise, man måske forbinder med turen over grænsen eller pitstoppet på den lokale tankstation. Hos Hotdoggeriet har de dog taget den traditionelle pølsevogn til næste niveau - på den gode måde. Du kan hos Hotdoggeriet naturligvis stadig få din traditionelle pølse i svøb (med brød) sammen en kold cocio, men hvis du har lyst til at udfordre din smagsløg en smule, kan du med stor fordel kaste dig ud i at smage på stedet gourmet hotdogs. Synes du, at Hotdoggeriet lyder som noget for dig, så kan du hurtigt tjekke menuen ud via pølsevognens Instagram-profil.

Du kan finde stedet på deres Instagram-profil ved at klikke her.

Priserne hos Hotdoggeriet er, hvad vi vil kalde for studievenlige. Her er det derfor oplagt at tage hen med sine studiekammerater, hvis der er brug for en hurtig frokostpause fra opgaveskrivningen. 
Adresse

C. W. Obels Plads
9000 Aalborg


Kontakt info

E-mail: kontakt@cafevi2.dk


Website

Hotdoggeriet's website