Holy Cow


I Aalborg finder du en original burger joint hvor de serverer fantastiske burgere. Ja faktisk så fantastiske, at de selv beskriver dem som værende Aalborgs bedste burgere! Disse burgere er hjemmelavet og smager helt fantastisk. Lyder dette lidt for godt til at være sandt? Så skal du afprøve burgerne selv og smage, om det nu er sandt. Udsagnet stammer fra restauranten Holy Cow i Aalborg. Du finder Holy Cow i Aalborg på adressen Vandmanden 5-7.

 

Hos Holy Cow laver de burgerne fra bunden. Det vil sige bollerne er hjemmebagte og deres oksekød er lækkert og saftigt og deres agurker er hjemmesyltet. Dette resulterer i en fantastisk smag, som helt sikkert er værd at opleve. Nogle beskriver sågar deres burgere som værende en “greasy heaven”, idet deres snaskede burgere smager så fantastisk at det er som himlen selv. Til deres burgere finder du desuden også nogle lækre fritter i forskellige varianter, som helt sikkert vil pifte din burger-oplevelse op at tilføje dette som lækkert tilbehør til din menu. Her vil du finde ud af, hvorfor Holy Cow er et helt fantastisk sted at spise. Deres sprøde fritter vil helt sikkert tilføje et ekstra lækkert element til din spiseoplevelse. Du kan få disse fritter i forskellige variationer, såsom grove fritter, spiralformede fritter, søde kartofler og meget mere.

 

Holy Cow har en fantastisk beliggenhed overfor biografen, hvilket gør at det er et oplagt sted at spise før eller efter du skal i biografen og se en film. Har du ikke lyst til en burger, er det også muligt blot at nyde en drink, snacks eller måske en kop kaffe eller kage enten før eller efter din biograftur. Hvis du skal en tur i biografen, så kan du med fordel tage et smut forbi Holy Cow, hvor de har en lang række lækkerier på menuen.

 

Menuen hos Holy Cow er altid skiftende, hvilket både sker på baggrund af udbud, efterspørgsel, idéer og inspiration. Derfor er kunderne altid velkomne til at give deres bud på en lækker tilføjelse til menuen. Dog er der altid de faste elementer på menukortet, og én ting er sikkert: omdrejningspunktet for menuen vil altid være, at deres burgere er lavet fra bunden hele vejen igennem. På denne måde er du altid sikker på at den skiftende menu er af allerhøjeste kvalitet og af bedste smag.

 

Hvad end det er frokost eller aftensmad du søger, så er der mulighed for at du kan få noget lækkert at spise hos Holy Cow. Her åbner de nemlig om eftermiddagen, så du kan spise deres lækre burgers, når det passer dig bedst. Du kan også vælge at få mindre måltider såsom snacks, den helt store burgermenu med fritter eller dip, en lækker salat eller måske blot noget godt at drikke. Hvis du har brug for noget til den søde tand, findes der også forskellige ting til dette. Derudover er der også rig mulighed for at dele noget at spise her med studiekammeraterne, kæresten eller hvem end du skal ud at spise med, idet de har forskellige delevenlige måltider og snacks, som kan kombineres på forskellige måder på kryds og tværs.

 

Hos Holy Cow glæder de sig til at tage imod dig og dine kære til en god omgang mad i hyggelige omgivelser. Hvad end I tager et smut forbi i forbindelse med jeres biograf tur eller I blot ønsker at få en bid af Aalborgs bedste burgere, så er I velkomne. De vil tage imod jer med åbne arme, og i restauranten kan I nyde både maden, atmosfæren og duften af hjemmelavet burgere tilberedt til perfektion.
Adresse

Vandmanden 5-7
9200 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 24 45 84 58


Åbningstider

Alle dage: 12.00 - 22.00


Website

https://holycows.dk/