Highway 66


Aalborgs svar på amerikansk burger og bøffer hedder Highway 66 på Borgergade 10. Navnet stammer fra Route 66, som er den ikoniske hovedvej i USA, der fører gennem mange stater. Her kombineres det amerikanske køkken med dansk håndværk for at skabe en masse lækre retter.

Highway 66 er en familierestaurant, der udover Aalborg også har afdelinger i Hjørring, Blokhus, Sæby og Skagen. Da det er en familierestaurant, sætter man stort fokus på hyggen. Restauranten har i 6 år ligget ved et klassisk bindingsværkshus på C.W. Obels Plads.

Men i 2020 flyttede restauranten ind på Borgergade 10, hvor den gamle China Restaurant lå. Man beholdte dog deres kendte koncept, og det har vist sig, at være en god idé.

Highway 66 er indrettet med røde facader, skakbræt gulv og billeder, der er inspireret af amerikansk kunst. Man forsøger også at viderebringe de amerikanske traditioner med store familiefødselsdage. Det er nemlig oplagt at komme og spise med familien, da de har børnestole til de yngste gæster. Priserne er også familievenlige, så uanset om du vil have et måltid til studievenlig pris eller skal holde familiefødselsdag, er restauranten et oplagt sted at gøre det. 

Det er naturligvis amerikanske retter, du får serveret, når du kommer på Highway 66. De bestræber sig på at servere mad af høj kvalitet, så du kan få en god oplevelse på restauranten. 

Man kan begynde med nogle af de lette retter. De har f.eks. nachos med ost og salsasovs eller snackkurv med en masse friturestegte ting, til når man skal starte lidt blødt ud.

Til hovedretten er der meget forskelligt at vælge imellem. De har deres lækre spareribs, hvor du kan vælge mellem 500 g og 750 g. Dertil kan du vælge at få ben med honning-barbecuesauce. Det er lidt ligesom i Amerika, hvor alt skal være større og bedre, så du kan være sikker på, at du ikke går sulten derfra.

Tænderne løber også helt i vand, når du hører om deres steaks, der er husets specialitet. De er stegt til perfektion og kommer i alle mulige varianter. Du kan få 250 g australsk oksefilet med hvidløgssmør med grøntsager og pomme fritter til. Er du til den klassiske bøf bearnaise, kan du også få det til en fin pris.

Det amerikanske køkken ville ikke være amerikansk uden deres burgere, så på Highway 66 får du burgere lavet med masser af kærlighed. Du kan få almindelig hamburger eller cheeseburger, som altid er klassikere. Hvis du vil prøve noget nyt, kan du få deres mexicanske burger, som har forskellige krydderier og jalapenos i. Spiser du ikke kød, har de også en vegetarburger.

Elsker du pulled pork? Så kan du glæde dig med, at de har en burger variant med pulled pork og coleslaw i. Så bliver det vist ikke mere lækkert. Har du plads til dessert, kan du få chokolade fondant, banana split eller is cocktail. Isen er desuden håndlavet amerikansk is, som er lavet af gode råvarer.

Der skal naturligvis også drikkevarer til, og her får du et utal af forskellige drikke at vælge imellem. Du kan få en kold sodavand eller en kold øl til maden. De har alt fra Coca Cola og Fanta til Carlsberg og Budweiser. På de kolde dage kan du få lov at varme dig med en cappuccino eller Irish coffee.

Smagen af en saftig bøf bliver kun bedre, når man sidder i hyggelige omgivelser. Og det gør man på Highway 66, hvor den amerikanske stemning er helt i top. Kom og nyd en steak, spareribs eller burger i godt selskab. Priserne er også ganske gode ift. hvad du får, så tag ned med vennerne eller familien på den amerikansk-inspirerede restaurant.
Adresse

Borgergade 10
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 50 23 66 66
Email: highway66.aa@outlook.dk


Åbningstider

Alle dage: 16.00 - 21.00


Website

https://www.highway66.dk/al/