Henriks Køreskole

Henriks Køreskole


Skal du have kørekort i Aalborg er Henriks Køreskole et af de mest oplagte valg. Køreskolen har yderste kompetente kørelærere med stor erfaring, som altid tilbyder målrettede kursusforløb, som passer præcis til dog og dine behov.

Henriks Køreskole ved godt, at man som studerende har meget at se til, og tilbyder netop derfor disse målrettede kursusforløb. En af de vigtigste forudsætninger for at kunne blive en dygtig bilist er, at du er afslappet og afstresset til teori og køretimer. Dette sikrer Henriks Køreskole ved at lave undervisning i den helt rette atmosfære, uanset om det er til teoriundervisning eller på vejen.

Grundig forberedelse er vigtig!
En af de vigtigste ting du selv kan gøre, er at forberede dig grundigt inden opstart. Hos Henriks Køreskole er der rig mulighed for god forberedelse, og de sørger for, at din paratviden er god. Som udgangspunkt må du have fem fejl til din teoriprøve, i praksis oplever de fleste elever hos Henriks Køreskole ofte ingen eller meget få fejl.

På deres hjemmeside HER, kan du finde en lang række eksempler på tidligere prøver, og på den måde ved du, hvad du kan forvente til den endelige køreprøve.

Undervisningen i bilen vil også bære præg af de ord og termer du lærer igennem teoriundervisningen, og på den måde vil du hurtigt kunne genkende din teoretiske viden i det praksis.

En varm anbefaling:
Studenterguiden.dk har kun hørt gode ting om Henriks Køreskole. Mange elever taler rigtig godt om Henrik og hans suveræne undervisning. Skolen har en utrolig lav dumpeprocent, meget studievenlige priser og er utroligt seriøs. Udover dette så kommer du til at køre i en sprit ny, og voldsomt lækker Mazda!

Onlinebooking
Adresse

Boulevarden 35
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 2162 6440
E-mail: mail@henriks-koreskole.dk


Website

Henriks Køreskole's websiteHenriks Køreskole
Henriks Køreskole
Henriks Køreskole
Henriks Køreskole