HappyTimes Pizza


Skal du have en god pizza i Aalborg? Og ønsker du at få dette fra et fra et glad og hyggeligt pizzaria, som altid serverer maden med et smil? Så er HappyTimes Pizza & Grill i Aalborg måske netop stedet for dig! HappyTimes Pizza er beliggende i Aalborg på adressen Gugvej 188.

På menuen finder du forskellige frokosttilbud, og på denne måde kan du altså spare penge, hvis du ønsker at bestille din take away til frokost. Derudover finder du et stort udvalg, som inkluderer salater, grillretter, crispy basket, pizzaer, luksus pizzaer, gourmet pizzaer, indbagte pizzaer og durum. Hvad end du er til, er du sikker på, at du finder noget på menukortet, som falder i din smag.

Psst: Hos HappyTimes Pizza & Grill har de hver dag “dagens tilbud”. Hver får du et specielt tilbud hver eneste dag, som kan være fordelagtig for dig at tjekke ud, hvis du gerne vil have god mad og et godt tilbud. Tjek det ud her.

Priserne hos dette pizzaria er yderst fordelagtige og stemmer godt overens med andre pizzeriaer. Derfor vil vi helt sikkert beskrive HappyTimes priser som studievenlige, da de fleste studerende kan være med på disse priser, hvis man ønsker at forkæle sig selv med en omgang take away.

Hvis dette lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte HappyTimes på telefonnummer 98 78 08 45. Du kan enten vælge at bestille din take away over telefonen eller gå ind på deres hjemmeside og bestille din mad online. Dette er nemt, hurtigt og sikkert.
Adresse

Gugvej 188
9210 Aalborg SØ


Kontakt info

Telefon: 98 78 08 45


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00


Website

HappyTimes Pizza's website