Happy Donuts


Happy Donuts på Maren Turis Gade 1 i Aalborg er indbegrebet af en donut shop, der rammer enhver donut elsker lige i hjertet. Der er nu så mange donutbutikker i Aalborg, at det kan være svært at vælge, hvilken en man skal tage. Men du kan være sikker på, at Happy Donuts er en af de rigtigt gode konkurrenter.

Da Happy Donuts havde åbningsdag i slutningen af juli 2020, stod der kl. 10 en kø af mange aalborgensere klar på at smage en af de lækre donuts. Det er med god grund.

Den store butik er placeret på Maren Turis Gade, som ligger centralt i Aalborg. Her er der derfor god mulighed for at snuppe en donut med på vejen, hvis man skal på arbejde, eller blot hvis man skal ud og shoppe i Aalborgs gader. Happy Donuts er da også en af de mere iøjnefaldende butikker på gaden. Et stort farverigt skilt samt pinke facader med donutklistermærker, gør donut shoppen til et lidt mere spændende sted at komme forbi.

Indvendigt er butikken lige så indbydende. Man bliver mødt af et ungt personale, som med glade smil tager imod bestillinger. Særligt henvendt til de unge, er der en selfievæg, så man kan tage billeder. Selv hvis du er træt eller i et dårligt humør, skal du nok blive opkvikket af den gode energi, der er hos Happy Donuts.

Deres donuts kommer i alverdens farver og smage. Nemlig hele 27 varianter at vælge imellem. Er du til en donut med Daim? Eller hvad med en Hindbær Berliner? Deres donuts er rigtig fint pyntet og lige til et Instagram-opslag. For Happy Donuts er det kun fantasien, der sætter grænser, og derfor vil de løbende komme med nye, spændende smage.

Der er en grund til, at deres donuts smager som de gør. Butikkens konditor har mange års erfaring på bagen og laver fyld og glasur fra bunden. Det er hende, der dekorerer dem til perfektion.

Følger man med på deres Instagram, kan man både holde øje med nye varianter, men også spændende konkurrencer, hvor man vinde donuts og gavekort. Du kan selvfølgelig komme ned på Maren Turis Gade og købe dine donuts. Men hvis du gerne vil have lækre donuts uden at løfte en finger, kan du også bestille takeaway på deres hjemmeside. Her kan du vælge mellem 4, 6 eller 10 donuts af forskellige varianter. 

Hos Happy Donuts er der dog ikke kun et flinkt personale og velsmagende donuts. Her har de også hjertet på det rigtige sted. Som noget særligt har de sat prisen ned på donuts for hjemløse. Samtidig donerer de alle overskydende donuts til herberg og varmestuer samt til kræftrame børn på Aalborg Universitetshospital. Når du støtter Happy Donuts, støtter du derfor også en donut shop, der gerne vil hjælpe andre.

Hvad gør Happy Donuts anderledes fra andre donutshops? Her bliver du mødt af en god energi fra det sekund, du træder ind ad døren. Alt er planlagt til perfektion, når det kommer til at lave fyld og glasur samt at dekorere deres velsmagende donuts. Du får i hvert fald noget for pengene, når du besøger Happy Donuts.
Adresse

Maren Turis Gade 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 40 11 92 11
E-mail: info@happydonuts.dk


Åbningstider

Alle dage: 11:00 - 21:00


Website

Happy Donuts's website