Fandanko


Er du vild med delikatesser og gourmet, så har vi netop stedet til dig. Fandanko i Aalborg byder på take away med gode og sunde råvarer som alle er i høj kvalitet. Her mener de nemlig ikke, at hurtig mad behøves at være stegt i friture og usundt. Man kan sagtens få take away som både er af høj kvalitet, sundt og med yderst god smag, og dette finder du netop hos Fandanko på adressen Gammel Gugvej 19.

Hos Fandanko går de ikke på kompromis med kvaliteten, og butikken bærer præg af deres egner holdninger til gode og sunde råvarer, og hvad man putter i munden. Her er du sikker på, at maden er lavet af rene råvarer, og derfor er alt enten lavet fra bunden eller håndplukket fra de bedste leverandører. På denne måde er du sikker på at få en fantastisk spiseoplevelse, når du vælger at købe take away fra Fandanko.Du kan også vælge at følge Fandanko på Facebook. Her kan du blandt andet læse om kundernes anmeldelser om stedet. I skrivende stund har Fandanko hele 4.6 stjerner ud af 5 mulige på deres Facebook side. Derfor er det tydeligt at sige, at deres kunder er yderst tilfredse. Her bliver der både lagt vægt på maden af høj kvalitet, den gode service og særligt deres tapas bliver rost til skyerne. Tjek deres side ud, særligt hvis det er første gang du hører om stedet, og ønsker at blive klogere på tidligere kunders erfaringer.

I den hyggelige butik oplever du en god og afslappet atmosfære, så snart du træder ind af døren. Hylderne er spækket op med lækre specialiteter og delikatesser, og det venlige personale står klar for at give dig gode råd og god service. Alle produkterne er valgt med kærlighed, og du er derfor sikker på, at der er god smag i maden. På hylderne finder du blandt andet marmelader og chokolade i allerhøjeste kvalitet. Ydermere finder du et stort udvalg af italienske pølser, lækkert brød, gode oste og alverdens økologi. Derfor kan du nemt få sammensat en tapasmenu her, som falder netop i din smag.

Deres lækre menukort indeholder noget for enhver, og de har en masse lækre ting at byde på. Vælg eksempelvis mellem brunch, sandwich, tapas, alt godt fra havet, noget af det søde, noget af det lette og lækre, eller måske en gavekurv. Dette er blot et udpluk fra deres lækre menukort, som har en masse lækkert at byde på. Hvis dig og vennerne skal holde en tapasaften med lækkert mad og gode drikkevarer, så er Fandanko helt sikkert stedet, hvor I skal købe dette. 

Hvis dette lyder som noget for dig og du befinder dig i Aalborg, kan du med fordel besøge Fandanko i deres butik. Hvis du ikke befinder dig i nærheden, men måske blot er nysgerrig på at vide mere, kan du tjekke deres hjemmeside ud, hvor du også finder deres lækre menukort. Du vil helt sikkert blive fristet af deres store udvalg og deres produkter af høj kvalitet.
Adresse

Gammel Gugvej 19
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 16 22 11
Email: info@fandanko.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 18.00
Søndag: Lukket


Website

https://www.fandanko.dk/