Din Pita Bar


Er du vild med pita brød? Det forstår vi godt, og hvis du går og mangler et lækkert sted i Aalborg, der serverer netop dette, så har vi fundet et til dig, der måske vil falde i din smag. Det er nemlig Din Pita Bar i Aalborg. Din Pita Bar finder du helt konkret på Kastetvej 51. Dette er lige i nærheden af Aalborg Vestby St. 

Pita brød fra Din Pita Bar er en god idé til frokost og aftensmad på de dage, hvor du ikke selv har lyst til stå i køkkenet. Det er et sundere alternativ til den klassiske pizza fra det lokale pizzasted. Står du midt i en presset eksamensperiode, kan et pita brød fra Din Pita Bar være din redning efter en lang dag.

Når det kommer til udvalget på menukortet, så finder du naturligvis først og fremmest forskellige typer af pita brød. Derudover kan du også vælge mellem et udvalg af bowls. Synes du, det lyder spændende, så kan du se hele oversigten på Din Pita Bars hjemmeside, hvorfra du også kan bestille din mad. Nemt og hurtigt. 

Din Pita Bar har også en profil på Instagram, hvor de løbende opdaterer deres profil med lækre billeder af den gode mad! Tryk her for at komme til Din Pita Bars Instagram. Endvidere har take away stedet også en Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret på seneste nyt og læse anmeldelser fra tidligere kunder. Flere kunder har udtalt, at maden hos Din Pita Bar er rigtig god! Endvidere har stedet på Facebook altså også en score på 5 ud af 5. Dét kalder vi en god bedømmelse.

Alt i alt kan vi anbefale dig at tjekke Din Pita Bar ud, hvis du er vild med pita brød, og trænger til en nem frokost eller aftensmad. Hvis du synes, maden er god, kan du med stor fordel også tjekke Din Vitamin Bar ud, som har de samme ejere. Hos Din Vitamin Bar kan f.eks. bestille alt fra juice og shakes til smoothies og sandwiches, og er altså også et oplagt sted, hvor du kan nyde en god portion frokost til fornuftige priser.
Adresse

Kastetvej 51
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 41 92 93 93


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 20.30
Lørdag - søndag: 10.30 - 20.30


Website

Din Pita Bar's website