Den Bette Kro


Hvis du er vild med traditionelt dansk mad på ægte kro manér, så er Den Bette Kro helt sikkert stedet for dig. Hos Den Bette Kro har de altid smørrebrød, en tår øl og en dram. Hvis dette er noget for dig, så besøg Den Bette Kro i Aalborg på adressen Vingårdsgade 5 i hjertet af byen. Hvis du i forvejen befinder dig i Aalborg, er det nemt at komme et smut forbi Den Bette Kro med dens centrale placering.

Hos Den Bette Kro går de meget op i at kvaliteten på maden er i top. De står tidligt op for at forberede maden, så maden er lavet med kærlighed og har en god smag. De sørger nemlig både for at stege, sylte og røre fra morgenstunden, så deres gæster kan nyde deres lækre danske smørrebrød. Deres smørrebrød er selvfølgelig lavet med glæde og stolte danske traditioner, og du kan enten vælge at nyde denne i restauranten i krostuen, og hvis vejret tillader det kan I sidde udenfor i deres hyggelige gårdhave. Denne hyggelige gårdhave er helt sikkert med til at bidrage til en hyggelig stemning hos denne lille kro, hvor både stemningen er i top og det samme er kvaliteten af maden.

Hvis du er til snaps, kan du med fordel nyde sådan en til din mad. Deres udvalg af snaps er stort, så hvis du og din familie kunne trænge til sådan en til maden, så er der rig mulighed for netop dette. Hvis du ikke er til smørrebrød, men måske i stedet ønsker at få en lun ret fra menukortet, er dette helt sikkert også muligt. Deres menukort er nemlig spækket med et godt udvalg af klassiske, danske retter. Du kan eksempelvis vælge mellem morgenmad, fisk & skaldyr, okse- & kalvekød, svinekød, fjerkræ & kartoffel, klassiske lune retter, onsdags flæsk samt ost og sødt. Af klassiske lune retter kan du eksempelvis få gammeldags æggekage, pariserbøf, stjerneskud og hjemmelavet frikadeller.

Er du vild med dansk mad og ønsker du at opleve en vaskeægte krostemning i hjertet af Aalborg? Så er Den Bette Kro helt sikkert stedet for dig.
Adresse

Vingårdsgade 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon:  98 31 90 00
Email: info@bettekro.dk


Åbningstider

Mandag – fredag: 10.30 – 21.00
Lørdag: 11.00 – 17.00
Søndag: Lukket


Website

https://bettekro.dk/